Szekrény Cali C15 Artisan

151600,00 HUF / db

Szekrény Cali C15 Artisan

Kód: 3353921

151600,00 HUF / db


151600,00 HUF

kosárba rakom
szállítási és fizetési módok - további információk itt

Nyomtatás

Gyártó: MERKURY MARKET

Kód: 3353921

Elérhetőség A termék csak megrendelésre

Feladás -ig 15 munkanap

Szélesség (cm):
199
Magasság (cm):
216
Mélység (cm):
60,2
Alak:
egyenes
Ajtók:
elhúzható ajtóval
Ajtók száma:
kétajtós
Fiókok száma :
nem alkalmazható
Tükör:
tükörrel
Szín:
világos fa imitáció
Ajtó szín:
artisan tölgy
Szekrény színe:
artisan tölgy
Az ajtó felületének kezelése:
matt
A corpus felületkezelése:
matt
Ajtók konstrukciója:
laminált faforgácslap
Korpusz szerkezet:
laminált faforgácslap
Megvilágítás:
nem
Megvilágítási lehetőség:
nem elérhető
Stilus:
Tetőtéri
Kollekció:
cali
Súly (kg):
199

Cali Rendszer

Érdekes design, egyedi szerkezet és nagyszerű funkcionalitás - ezek a Cali sorozat figyelemre méltó bútorainak fő erősségei. Ideális azok számára, akik szeretik követni a legújabb trendeket, de a modern és funkcionális megoldások vezérlik őket. A Cali sorozatú bútorok különösen az ipari és padlásszobák tökéletes berendezései.

Dekoratív lécek

A Cali sorozat megkülönböztető elemei minden bizonnyal a dekoratív lécek lesznek, azaz a frontokra szerelt függőleges lécek, amelyek a fekete, matt felülettel és a meleg fa színnel kombinálva különösen divatosak, határozottan megkülönböztetik ezt a rendszert. Egy ilyen módon felújított bútordarab egyedi berendezési tárgy lesz. A bútor szépségét a színe is meghatározza - a kézműves tölgy melegséget kölcsönöz a belső térnek, a természetes famintázat pedig rendkívül hangulatossá teszi a nappalit vagy a szobát. A bútor egyszerű formája lehetővé teszi, hogy illeszkedjen a modern enteriőrökbe, így tökéletes megoldás minden otthonba és lakásba.

 

Tartós anyagok és masszív kivitelezés

A Cali rendszer szekrények tartós Artisan tölgyfa bútorlapból készülnek. A laminált forgácslap ellenáll a sérüléseknek, így a bútorok hosszú évekig szolgálják az otthont. A gondos kivitelezés és a minőségi anyagok használata garantálja a jó vételt!

 

Tökéletesen illeszkedik a háztartás tagjainak igényeihez

A Cali kollekció bútorok esetében lehetőség van a berendezés megvásárlására masszív, fém lábakkal (Cali lábak) ellátott változatban is, amelyek akár 10 centiméterrel is képesek megemelni a bútorokat! Ideális megoldás az ipari belső terekbe, a fémlábakon álló bútorok esztétikai szigorúságukban és könnyedségükben tökéletesen illeszkednek oda.

Ha olyan modern tolószekrényt keres, amely a funkcionalitást egyedi, kissé magasított megjelenéssel ötvözi, akkor nálunk pont az Ön számára találtunk valamit. A harmóniát és az egyensúlyt a természetes Artisan árnyékoló fekete kiegészítőkkel és egy rácsos betéttel kombinálták. Az elöl elhelyezett nagy tükör vizuálisan megnöveli a teret. A kisebb és nagyobb területek befogadására két szekrényméretet hoztunk létre: 179 és 199. A Cali kollekció minden darabja a legmagasabb minőségű anyagokat és a masszív kivitelezést ötvözi.

Magasság: 0.08 m
Szélesség: 1.97 m
Hossz: 0.59 m
Súly: 48.3 kg
Mennyiség: 2 db

Magasság: 0.12 m
Szélesség: 0.59 m
Hossz: 0.99 m
Súly: 28.5 kg
Mennyiség: 1 db

Egyéb termékek a kollekcióból Hálószoba bútor CALI
Ajánlott termékek
Hangulatos és kényelmes - hálószobabútorokat választunk

Hangulatos és kényelmes - hálószobabútorokat választunk

A hálószoba a ház legszemélyesebb belső tere, és békét és kikapcsolódást nyújt. A projektek megtekintése során, például az Inspirációk fülön, észrevesszük, hogy a hálószobabútor a kínált termékek nagy része. De a legszebb ágyak, szekrények, fiókos...

Retro és vintage bútorok - mik a jellemzőik?

Retro és vintage bútorok - mik a jellemzőik?

A vintage stílus a berendezés és a dekoráció egyedi módja, amely a múltból merít ihletet, általában az 1920-as évektől az 1980-as évekig. A vintage stílus jellemzői közé tartozik a nosztalgikus visszatérés a korszakra jellemző esztétikához és elemekhez. E

Konyha belső botanikai stílusban - egy szoba, amely lélegzik a természettől

Konyha belső botanikai stílusban - egy szoba, amely lélegzik a természettől

A botanikus stílus rendkívül népszerű trend a lakberendezésben, amely az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Elsősorban a természetből való inspiráció, valamint a növények és természetes anyagok használata jellemzi. Ha felfrissítené konyhá

A kis előszoba elrendezése - ötletek, amelyeket érdemes használni

A kis előszoba elrendezése - ötletek, amelyeket érdemes használni

Az előszoba a legproblémásabb hely a lakásban. Általában kicsi és sötét, de folyamatosan használják. Az új épületekben az apartmanokban gyakran kombinálják a nappalival. Hogyan lehet egy kis szobát stílusosan díszíteni? Mindenesetre érdemes bevált módsze

Peach Fuzz - Pantone szín 2024-re

Peach Fuzz - Pantone szín 2024-re

A Pantone Intézet kulcsszerepet játszik a színek és a dizájn területén, a divattól a grafikai tervezésig minden területen meghatározza a trendeket.