Komód Cali C-4 Artisan

101015,00 HUF / db

Komód Cali C-4 Artisan

Kód: 3345929

101015,00 HUF / db


101015,00 HUF

kosárba rakom
szállítási és fizetési módok - további információk itt

Nyomtatás
Ajtó szín

Gyártó: MERKURY MARKET

Kód: 3345929

Elérhetőség A termék csak megrendelésre

Feladás -ig 15 munkanap

Szélesség (cm):
142,1
Magasság (cm):
85,4
Mélység (cm):
40,6
Ajtók száma:
kétajtós
Fiókok száma :
4 és több
Szín:
világos fa imitáció
Ajtó szín:
artisan
Szekrény színe:
artisan
Az ajtó felületének kezelése:
matt
A corpus felületkezelése:
matt
Ajtók konstrukciója:
laminált faforgácslap
Korpusz szerkezet:
laminált faforgácslap
Megvilágítás:
nem
Stilus:
Tetőtéri
Kollekció:
cali
Összeszerelést igényel:
igen
További információ:
LÁBAK TOVÁBBI DÍJHOZ 3345938
Termék típusa:
komódok

Érdekes design, egyedi kivitelezés és nagyszerű funkcionalitás - ezek a Cali bútorcsalád fő előnyei. A Cali C-4 Artisan vitrin, amely ehhez a bútorcsaládhoz tartozik, egyedi esztétikája és magas használati kényelme révén különbözik a többi terméktől. A Cali sorozat bútorai különösen ideálisak a loft stílusú helyiségekbe.

Díszlécek a vitrinben

A Cali sorozat megkülönböztető jegye minden bizonnyal a dekoratív lécek, azaz a vitrinek frontján elhelyezett egyedi függőleges díszlécek lesznek. Az így megmunkált bútor egyedi bútordarabbá válik. A bútorok szépségét a színük is meghatározza - a kézműves tölgy melegséget kölcsönöz a belső térnek, a természetes famintázat pedig szokatlanul hangulatossá teszi a nappalit vagy a szobát. A bútor egyszerű formája viszont lehetővé teszi, hogy illeszkedjen a modern enteriőrökbe, így ideális megoldás bármely ház vagy lakás számára.

Jól megtervezett belső tér

A Cali egy olyan bútor, amelynek 8 fülkéje csuklós ajtók mögött rejtőzik. A jobb oldali csuklós ajtó lécekből készült, míg a bal oldali ajtó vonzó üvegezéssel rendelkezik. Az üvegezés alatt két fiók található. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy mindenféle személyes tárgyat elrejtsen, és ugyanakkor érdekes tárgyakat - nyaralásokból származó ajándéktárgyakat vagy családi fotókat - mutasson be.

Tartós anyagok és masszív kivitelezés

A Cali vitrin tartós bútorlapból készült, kézműves tölgyfából. A laminált forgácslap ellenáll a sérüléseknek, így a bútor hosszú évekig szolgálja majd a használóit. A gondos kivitelezés és a minőségi anyagok használata garancia a jó vásárlásra!

Tökéletesen alkalmazkodik a családtagok igényeihez

A Cali bútorcsalád esetében lehetőség van a bútor megvásárlására tömör fémlábakkal ellátott változatban is, amelyek akár 10 centiméterrel is megemelhetik a bútort! Ez az ideális megoldás ipari belső terekbe, ahol a fémlábakon álló bútorok esztétikai nyersségük és könnyedségük miatt tökéletesen megfelelnek.

Érdemes a készülékhez megfelelő LED-es világítást is beszerezni - LED Cali C-2. A megvilágításnak köszönhetően a bútorok ragyogást és modern, divatos megjelenést kapnak.

Tágas komódot keres nappalijába vagy hálószobájába? A tökéletes megoldás az Ön számára a Cali kollekció fiókos komódja, amelyet az új trendeknek megfelelően terveztek. A szekrényben a komód fejrészéhez rögzített, lécek formájában kialakított díszléceket használ. A sötét háttér elegáns megjelenést kölcsönöz. A komód négy fiókkal és két tágas szekrénnyel rendelkezik az oldalán. A bútor a 10 cm magas fémlábaknak köszönhetően felemelhető. A finom fekete fogantyúk egy egészet alkotnak a gyönyörű Artisan színezéssel.

 

Magasság: 1.495 m
Szélesség: 0.45 m
Hossz: 0.115 m
Súly: 34 kg
Mennyiség: 1 db

Magasság: 0.86 m
Szélesség: 0.43 m
Hossz: 0.17 m
Súly: 33.6 kg
Mennyiség: 1 db

Egyéb termékek a kollekcióból Nappali bútor Cali
Ajánlott termékek
Hogyan rendezzük be a belső tereket finn stílusban?

Hogyan rendezzük be a belső tereket finn stílusban?

A finn stílusú belsőépítészet tele van harmóniával, természetességgel és minimalizmussal, ami tökéletesen tükrözi a finnek békés és természetközpontú életfilozófiáját. Ez a stílus nemcsak esztétikus, hanem funkcionális is, így ideális választás az egyszer

Peach Fuzz - Pantone szín 2024-re

Peach Fuzz - Pantone szín 2024-re

A Pantone Intézet kulcsszerepet játszik a színek és a dizájn területén, a divattól a grafikai tervezésig minden területen meghatározza a trendeket.

Érdemes egy kanapét elhelyezni az ifjúsági szobában?

Érdemes egy kanapét elhelyezni az ifjúsági szobában?

Egy ifjúsági szoba kialakítása és berendezése kétségtelenül kihívást jelent, amelyhez egyensúlyt kell teremteni a funkcionalitás és a stílus között, valamint figyelembe kell venni a fiatal felhasználó egyéni preferenciáit és ízlését. Ennek a térnek nemcsa

Konyha belső botanikai stílusban - egy szoba, amely lélegzik a természettől

Konyha belső botanikai stílusban - egy szoba, amely lélegzik a természettől

A botanikus stílus rendkívül népszerű trend a lakberendezésben, amely az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Elsősorban a természetből való inspiráció, valamint a növények és természetes anyagok használata jellemzi. Ha felfrissítené konyhá

Hangulatos és kényelmes - hálószobabútorokat választunk

Hangulatos és kényelmes - hálószobabútorokat választunk

A hálószoba a ház legszemélyesebb belső tere, és békét és kikapcsolódást nyújt. A projektek megtekintése során, például az Inspirációk fülön, észrevesszük, hogy a hálószobabútor a kínált termékek nagy része. De a legszebb ágyak, szekrények, fiókos...