Éjjeliszekrény Cali C17 artisan

30812,00 HUF / ks

Éjjeliszekrény Cali C17 artisan

Kód: 3353922

30812,00 HUF / ks


30812,00 HUF

kosárba rakom
szállítási és fizetési módok - további információk itt

Nyomtatás

Gyártó: MERKURY MARKET

Kód: 3353922

Elérhetőség A termék csak megrendelésre

Feladás -ig 15 munkanap

Szélesség (cm):
48
Magasság (cm):
50
Mélység (cm):
40
Szín:
világos fa imitáció
Ajtó szín:
artisan tölgy
Szekrény színe:
artisan tölgy
Ajtók konstrukciója:
laminált faforgácslap
Korpusz szerkezet:
laminált faforgácslap
Az ajtó felületének kezelése:
matt
A corpus felületkezelése:
matt
Fiókok száma :
2
Megvilágítás:
nem
Megvilágítási lehetőség:
nem elérhető
Stilus:
Tetőtéri
Kollekció:
CALI
Összeszerelést igényel:
igen
További információ:
LÁBAK TOVÁBBI DÍJHOZ 3345938

Érdekes design, egyedi kivitelezés és nagyszerű funkcionalitás - ezek a Cali bútorcsalád fő előnyei. A Cali Artisan éjjeliszekrényt, amely ehhez a bútorsorozathoz tartozik, egyedi esztétikája és magas használati kényelme különbözteti meg a többi terméktől. A Cali sorozatú bútorok különösen a loft stílusú szobákhoz ideálisak.

Esztétikus éjjeliszekrények

A bútor szépségét a forma és az egyedi szín határozza meg - a kézműves tölgyfa melegséget kölcsönöz a belső térnek, a természetes faanyag pedig szokatlanul hangulatossá teszi a nappalit vagy a szobát. Másrészt ez a bútor egyszerű formája lehetővé teszi, hogy illeszkedjen a modern belső terekhez, így ideális megoldás bármely ház vagy lakás számára.

Jól megtervezett belső tér

A Cali éjjeliszekrény egy két fiókkal és egy nyitott rekesszel rendelkező bútordarab. Ennek a kialakításnak köszönhetően könnyen elrejtheti személyes tárgyait a szekrényben, és a nyitott mélyedésben mindig kéznél vannak a fontos tárgyak, például az ébresztőóra vagy a telefon.

Tartós anyagok és masszív kivitelezés

A Cali éjjeliszekrény tartós bútorlapból készült, kézműves tölgyfából. A laminált forgácslap ellenáll a sérüléseknek, így a bútor hosszú évekig szolgálja majd a használóit. A gondos kivitelezés és a minőségi anyagok használata garancia a jó vásárlásra!

Tökéletesen alkalmazkodik a családtagok igényeihez

A Cali bútorokat masszív fémlábakkal lehet megvásárolni, amelyek akár 10 centiméterrel is megemelhetik a bútorokat! Ez az ideális megoldás az ipari enteriőrökhöz, a fémlábakon álló bútorok esztétikai nyerseségükkel és könnyedségükkel tökéletesen illenek ide.

Milyen legyen a tökéletes éjjeliszekrény? Természetesen tágas, funkcionális és az egész hálószoba hangulatához illeszkedő. Ezt találjuk a legújabb Cali kollekcióban. Két fiók és egy polc lehetővé teszi, hogy sok szükséges dolgot tároljon. A kiváló minőségű anyagok és a masszív kivitelezés garantálja, hogy hosszú éveken át szolgálni fog. További lehetőségként érdemes a fekete fémlábakat választani, amelyek karakteresebbé és könnyebbé teszik a karbantartást.

Magasság: 0.125 m
Szélesség: 0.49 m
Hossz: 0.42 m
Súly: 11 kg
Mennyiség: 1 db

Egyéb termékek a kollekcióból Nappali bútor Cali