Komód Cali C-20 artisan

124415,00 HUF / db

Komód Cali C-20 artisan

Kód: 3379692

124415,00 HUF / db


124415,00 HUF

kosárba rakom
szállítási és fizetési módok - további információk itt

Nyomtatás

Gyártó: MERKURY MARKET

Kód: 3379692

Elérhetőség A termék csak megrendelésre

Feladás -ig 21 munkanap

Szélesség (cm):
182,7
Magasság (cm):
85,4
Mélység (cm):
40,6
Ajtók száma:
háromajtós
Fiókok száma :
4 és több
Szín:
világos fa imitáció
Ajtó szín:
artisan
Szekrény színe:
artisan
Az ajtó felületének kezelése:
matt
A corpus felületkezelése:
matt
Ajtók konstrukciója:
laminált faforgácslap
Korpusz szerkezet:
laminált faforgácslap
Megvilágítás:
nem
Megvilágítási lehetőség:
nem elérhető
Stilus:
Tetőtéri
Kollekció:
cali
Összeszerelést igényel:
igen

Cali rendszer

Érdekes design, egyedi szerkezet és nagyszerű funkcionalitás - ezek a Cali sorozat figyelemre méltó bútorainak fő erősségei. Ideális azok számára, akik szeretik követni a legújabb trendeket, de a modern és funkcionális megoldások vezérlik őket. A Cali sorozat bútorai különösen ipari és tetőtéri helyiségek tökéletes berendezései.

Dekoratív lécek

A Cali sorozat feltűnő elemei minden bizonnyal a dekoratív lécek lesznek, azaz a frontokra szerelt függőleges lécek, amelyek különösen divatosak a fekete, matt felülettel és a meleg fa színnel kombinálva, határozottan megkülönböztetik ezt a rendszert. Egy így felújított bútordarab egyedi berendezési tárgy lesz. A bútor szépségét a színe is meghatározza - a kézműves tölgy melegséget áraszt a belső térben, a természetes famintázat pedig rendkívül hangulatossá teszi a nappalit vagy a szobát. A bútor egyszerű formája lehetővé teszi, hogy a modern enteriőrökbe is illeszkedjen, így minden otthonba és lakásba tökéletes megoldás.

Tartós anyagok és masszív kivitelezés

A Cali rendszer tartós Artisan tölgyfa bútorlapból készül. A laminált forgácslap ellenáll a sérüléseknek, így a bútor hosszú évekig szolgálja az otthont. A gondos kivitelezés és a minőségi anyagok használata garantálja a jó vételt!

Tökéletesen megfelel a háztartás tagjainak igényeinek

A Cali sorozat bútorai esetében lehetőség van a berendezés megvásárlására masszív, fém lábakkal (Cali lábak) ellátott változatban is, amelyek akár 10 centiméterrel is képesek megemelni a bútort! Ideális megoldás ipari enteriőrökbe, a fémlábakon álló bútorok esztétikai szigorúságukban és könnyedségükben tökéletesen illeszkednek oda.

Sokan kértek már egy nagy komódot, amelybe az összes ruha egy helyen elfér. Vagy egy nagy szekrényt az ágyneműknek és a törölközőknek. Egy ilyen nagy komód a nappaliban, az étkezőben, valamint a dolgozószobában és a hálószobában is felhasználásra talál. Az étkezőszobai komód nagyszerű hely az étkezési, parti evőeszközöknek vagy a dekoratív szalvétáknak. A világos Artisan szín tökéletesen illeszkedik a kortárs lakberendezés új stílusához. A nagyszámú fiók tökéletes megoldás a kényelmes tároláshoz. A három tágas, polcokkal ellátott szekrény ráadásul kiegészíti a mindenki számára használható komód funkcionalitását.

Magasság: 2.015 m
Szélesség: 0.433 m
Hossz: 0.085 m
Súly: 31.5 kg
Mennyiség: 1 db

Magasság: 0.86 m
Szélesség: 0.413 m
Hossz: 0.07 m
Súly: 25 kg
Mennyiség: 1 db

Magasság: 0.86 m
Szélesség: 0.4 m
Hossz: 0.14 m
Súly: 26.5 kg
Mennyiség: 1 db

Egyéb termékek a kollekcióból Nappali bútor Cali
Ajánlott termékek
Hogyan rendezzünk be egy otthoni irodát? Gyakorlati tippek otthoni irodájának a Lofter bútorcsaláddal történő kialakításához

Hogyan rendezzünk be egy otthoni irodát? Gyakorlati tippek otthoni irodájának a Lofter bútorcsaláddal történő kialakításához

A koronavírus világjárvány miatt sok munkavállaló kénytelen volt távolról, vagy otthonról dolgozni. Sokan azonban nem voltak erre felkészülve, és a sietve felépített otthoni iroda nem volt sem teljesen működőképes, sem esztétikus. Itt az ideje ...

Hogyan rendezzünk be otthoni irodát

Hogyan rendezzünk be otthoni irodát

Olyan korban élünk, amikor a ház gyökeresen megváltoztatta arculatát és célját. Nem is olyan régen még a béke és a pihenés oázisa volt, amely az otthon melegével, a szabadidővel és a kikapcsolódással párosult.