Ágy Cali C16 140+Agyrcas Artisan

171217,00 HUF / db

Ágy Cali C16 140+Agyrcas Artisan

Kód: 3353924

171217,00 HUF / db


171217,00 HUF

kosárba rakom
szállítási és fizetési módok - további információk itt

Nyomtatás

Gyártó: MERKURY MARKET

Kód: 3353924

Elérhetőség A termék csak megrendelésre

Feladás -ig 15 munkanap

Magasság (cm):
100
Szélesség (cm):
147
Mélység (cm):
210
Keret mérete:
140x200
Fekvőfelület (cm):
140x200
Burkolat:
igen
Matrac a csomagban:
nem
Matrac típusa:
140
Kárpit:
nem
Szín:
artisan
Felhasznált anyag:
laminált faforgács
Szín:
világos fa imitáció
Termék típusa:
ágy
Kollekció:
CALI
Kezelés:
mat
Stilus:
Tetőtéri
Hátsó rész:
laminált forgácslezem
Megvilágítás:
nem
Megvilágítási lehetőség:
nem elérhető
A felvonó típusa:
gáz
Összeszerelést igényel:
igen
Ágyneműtartó:
igen
Rakodóterek száma:
1

Cali Rendszer

Érdekes design, egyedi szerkezet és nagyszerű funkcionalitás - ezek a Cali sorozat figyelemre méltó bútorainak fő erősségei. Ideális azok számára, akik szeretik követni a legújabb trendeket, de a modern és funkcionális megoldások vezérlik őket. A Cali sorozatú bútorok különösen az ipari és padlásszobák tökéletes berendezései.

Dekoratív lécek

A Cali sorozat megkülönböztető elemei minden bizonnyal a dekoratív lécek lesznek, azaz a frontokra szerelt függőleges lécek, amelyek a fekete, matt felülettel és a meleg fa színnel kombinálva különösen divatosak, határozottan megkülönböztetik ezt a rendszert. Egy ilyen módon felújított bútordarab egyedi berendezési tárgy lesz. A bútor szépségét a színe is meghatározza - a kézműves tölgy melegséget kölcsönöz a belső térnek, a természetes famintázat pedig rendkívül hangulatossá teszi a nappalit vagy a szobát. A bútor egyszerű formája lehetővé teszi, hogy illeszkedjen a modern enteriőrökbe, így tökéletes megoldás minden otthonba és lakásba.

 

Tartós anyagok és masszív kivitelezés

A Cali rendszer szekrények tartós Artisan tölgyfa bútorlapból készülnek. A laminált forgácslap ellenáll a sérüléseknek, így a bútorok hosszú évekig szolgálják az otthont. A gondos kivitelezés és a minőségi anyagok használata garantálja a jó vételt!

 

Tökéletesen illeszkedik a háztartás tagjainak igényeihez

A Cali kollekció bútorok esetében lehetőség van a berendezés megvásárlására masszív, fém lábakkal (Cali lábak) ellátott változatban is, amelyek akár 10 centiméterrel is képesek megemelni a bútorokat! Ideális megoldás az ipari belső terekbe, a fémlábakon álló bútorok esztétikai szigorúságukban és könnyedségükben tökéletesen illeszkednek oda.

A legfontosabb bútordarab a hálószobában? Az ágy kétségtelenül. Így nem hiányozhatott a legújabb kollekciónkból. Egyedi designt és praktikus megoldásokat ötvöz. Elöl rendkívül divatos lécek vannak. A fejtámlát fekete, kárpitozott panelek díszítik. Az ágyneműtartó rekesz további, rendkívül értékes tárolóhelyet biztosít. A fémkeret és a gázdugattyúk megkönnyítik a használatot és erősítik a szerkezetet.

Kezelési és beállítási útmutató

Magasság: 0.07 m
Szélesség: 0.41 m
Hossz: 2.1 m
Súly: 35.9 kg
Mennyiség: 3 db

Magasság: 0.25 m
Szélesség: 0.25 m
Hossz: 2.05 m
Súly: 5.3 kg
Mennyiség: 1 db

Magasság: 0.145 m
Szélesség: 0.285 m
Hossz: 0.6 m
Súly: 7.6 kg
Mennyiség: 1 db

Magasság: 0.25 m
Szélesség: 0.25 m
Hossz: 2.05 m
Súly: 18.8 kg
Mennyiség: 1 db

Magasság: 0.05 m
Szélesség: 1.04 m
Hossz: 1.54 m
Súly: 41 kg
Mennyiség: 1 db

Egyéb termékek a kollekcióból Nappali bútor Cali
Ajánlott termékek
Hogyan rendezzük be a belső tereket finn stílusban?

Hogyan rendezzük be a belső tereket finn stílusban?

A finn stílusú belsőépítészet tele van harmóniával, természetességgel és minimalizmussal, ami tökéletesen tükrözi a finnek békés és természetközpontú életfilozófiáját. Ez a stílus nemcsak esztétikus, hanem funkcionális is, így ideális választás az egyszer

Peach Fuzz - Pantone szín 2024-re

Peach Fuzz - Pantone szín 2024-re

A Pantone Intézet kulcsszerepet játszik a színek és a dizájn területén, a divattól a grafikai tervezésig minden területen meghatározza a trendeket.

A kis előszoba elrendezése - ötletek, amelyeket érdemes használni

A kis előszoba elrendezése - ötletek, amelyeket érdemes használni

Az előszoba a legproblémásabb hely a lakásban. Általában kicsi és sötét, de folyamatosan használják. Az új épületekben az apartmanokban gyakran kombinálják a nappalival. Hogyan lehet egy kis szobát stílusosan díszíteni? Mindenesetre érdemes bevált módsze

Érdemes egy kanapét elhelyezni az ifjúsági szobában?

Érdemes egy kanapét elhelyezni az ifjúsági szobában?

Egy ifjúsági szoba kialakítása és berendezése kétségtelenül kihívást jelent, amelyhez egyensúlyt kell teremteni a funkcionalitás és a stílus között, valamint figyelembe kell venni a fiatal felhasználó egyéni preferenciáit és ízlését. Ennek a térnek nemcsa

Hangulatos és kényelmes - hálószobabútorokat választunk

Hangulatos és kényelmes - hálószobabútorokat választunk

A hálószoba a ház legszemélyesebb belső tere, és békét és kikapcsolódást nyújt. A projektek megtekintése során, például az Inspirációk fülön, észrevesszük, hogy a hálószobabútor a kínált termékek nagy része. De a legszebb ágyak, szekrények, fiókos...