Szűrés
szűrő
Árküszöb
HUF
HUF
Mélység (cm)
Teljes magasság (cm)
Forma
Hosszúság [cm]
Szélesség (cm)
Átmérő (cm)

Zuhanytálcák

1  2    
1  2    

Zuhanytálcák. Milyen zuhanytálcát válasszunk a fürdőszobába?

A zuhanytálcák és választásuk fontos feladat, különösen azért, mert a kínálatuk nagyon széles. A tálca kiválasztásakor el kell gondolkodunk, hogy mélyebb vagy sekélyebb, és milyen formájú zuhanykabint szeretnénk kialakítani. Fontos tényező az is, hogy mekkora hely van a fürdőszobában. Mire figyeljünk a választásnál?

A tálca alakja: Zuhanytálcák - online Merkury Market

Kínálatunkban különféle formájú zuhanytálcák közül válogathatnak:


- negyedkör alakú
- négyzet alakú
- téglalap alakú
- asszimetrikus alakú


Fotos tényező a megfelelő zuhanytálca választásánál a fürdőszoba mérete és a megfelelő alak a zuhanykabinhoz igazítva. Érdemes megemlíteni, hogy az egy gyártó által választott zuhanykabin és zuhanytálca beszerelése sokkal könnyebb lesz. Negyedkörös vagy asszimetrikus zuhanytálca kiválasztásakor helyet takaríthatunk meg a fürdőszobában, ezért kisebb fördőszobához is alkalmasak. A négyzet vagy téglalap alakú tálca választása nagyobb méretű fürdőszobához ajánlott. A zuhanytálcák legelterjetebb anyaga a zománc, akril és kerámia. A zuhanytálca anyagának minősége az egyik legfontosabb tényező, amely befolyásolja a zuhanyzás kényelmét.


Mély zuhanytálcák:

A mély zuhanytálcák praktikus megoldást jelentenek minden fürdőszobába. A mély zuhanytálca kiváló választás azok számára, akik nem engedhetik meg maguknak a kád választását, mivel korlátozott hely áll a rendelkezésükre. Egy mély zuhanytálca választásával újabb funkciókat biztosíthat. Ideális megoldás azok számára, akik értékeli a gyakorlati használatot és a szabványos megoldásokat.

Alacsony zuhanytálcák:

Egy modern fürdőszobához nyugodtan választhat sekély zuhanytálcát. Ezzel a megoldással hangsúlyozhatja a fürdőszoba egyedi stílusát, optikailag pedig növelheti annak nagyságát. A sekély zuhanytálca alkalmas kis- és nagyméretű fürdőszobákba is, és ideális lesz azon emberek számára, akik a minimalista és modern fürdőszobai stílust részesítik előnyben.

Kínálatunkban vonzó árakon talál zuhanytálcákat. Meghívjük Önt, hogy megismerkedjen az ajánlatainkkal!