Szauna beltéri Thermo Mini + Harvia BC45

748440,00 HUF / db

Szauna beltéri Thermo Mini + Harvia BC45

Kód: 8028349

748440,00 HUF / db


748440,00 HUF

kosárba rakom
szállítási és fizetési módok - további információk itt

Nyomtatás

Gyártó: MERKURY MARKET

Kód: 8028349

Elérhetőség A termék csak megrendelésre

Feladás -ig 21 munkanap

Magasság (cm):
210
Szélesség (cm):
160
Mélység (cm):
-
Alak:
hordó
Felhasználók száma:
2

Szauna beltéri Thermo Mini + Harvia BC45

Az elegáns hordó alakú finn szauna két személy számára a hagyományos finn szauna tökéletes kombinációja a modern stílussal és az innovatív dizájnmegoldásokkal. Ez a kompakt szauna meghitt és pihentető élményt nyújt, ideális két személy számára.

A hordós szauna szerkezete a legmagasabb minőségű termofából készült, amely kiváló hőszigetelést biztosít. A termofa emellett ellenáll a nedvességnek és a hőmérséklet-változásoknak, ami ideális anyaggá teszi a szauna számára. A szauna hatékony Harvia Vega BC45 szaunakályhával van felszerelve, amely magas hőmérsékletet termel. Lehetővé teszi a hőmérséklet szabályozását, így Ön a saját preferenciáihoz igazíthatja a körülményeket.

A szauna ajtaja enyhén színezett, edzett üvegből készült, amely lehetővé teszi a környezet megfigyelését, miközben a szaunázás során megőrizheti a magánéletét.
A hordó formájú finn szauna nemcsak a test kikapcsolódásának és megtisztításának tökéletes helyszíne, hanem a kert vagy a pihenőterület esztétikus eleme is. Elegáns kialakítása, hatékony fűtőberendezése és termoelektromos kapcsolata miatt kiváló választás azoknak, akik hagyományos szaunázásra vágynak.

Műszaki specifikációk:

  • Anyag: termo fenyő,
  • Lemezvastagság: 44 mm
  • Impregnálás: színtelen
  • Méretek: szélesség 160 cm, hossz 125 cm
  • Pad: 1 db. Hossza: 105 cm
  • Burkolat: fekete bitumenes zsindely
  • Két rozsdamentes acél klipsz
  • Fa ajtó edzett üveggel
  • Fűtőtest: Harvia Vega BC45
  • Súly: 500 kg
  • LED világítás a pad alatt
Finn szauna - hogyan kell használni? Előnyök, ajánlások és ellenjavallatok

Finn szauna - hogyan kell használni? Előnyök, ajánlások és ellenjavallatok

A finn szauna, más néven száraz szauna vagy finn fürdő egy teljesen fából készült vagy fával bélelt helyiség, ülésekkel és háttámlákkal, valamint egy kőkályhával. A finn fürdő abban különbözik a gőz- és infraszaunától, hogy nagyon magas hőmérsékletű ...

Miért jó a szaunasapka?

Miért jó a szaunasapka?

A szauna nyáron és télen egyaránt a kikapcsolódás helyszíne. A relaxációnak ez a formája szállodákban, SPA-szalonokban, uszodákban és másokban is használható. Ön is választhatja, hogy saját szaunát épít otthonában, és minden nap relaxáló kezelésekkel...

Kerti szauna - hogyan használjuk télen?

Kerti szauna - hogyan használjuk télen?

A kerti szaunák egyre népszerűbb elemei a kis kerti építészetnek, amelyeket a kertekben és a telken helyeznek el. Általában egy kis faház vagy egy hatalmas hordó alakját öltik magukra. Belül a kályhák segítségével magas hőmérsékletet tartanak fenn, ami na

Mit ad a szauna - a kerti szauna használatának előnyei

Mit ad a szauna - a kerti szauna használatának előnyei

A szaunák ősidők óta ismertek méregtelenítő és pihentető tulajdonságaikról. A szakértők a test és a lélek forró terápiájaként határozzák meg. És jó okkal. A rendszeres szaunázás nemcsak szép bőrt biztosít, hanem hatékonyan csökkenti a mindennapi stresszt.