Szűrés
szűrő
Árküszöb
HUF
HUF
Erősített üveg
Üveg színe
Forma
Hosszúság [cm]
Szélesség (cm)
Profil fajtája

Zuhanykabinok

1  2  3    
Xena sarok zuhanykabin 80x100x195

Xena sarok zuhanykabin 80x100x195...

97205,00 HUF / db
Újdonságok
Maja sarok zuhanykabin 90x90x190

Maja sarok zuhanykabin 90x90x190

119961,00 HUF / db
Újdonságok
Vela sarok zuhanykabin 90x90x190

Vela sarok zuhanykabin 90x90x190...

71197,00 HUF / db
Újdonságok
1  2  3    


Hidromasszázs zuhanykabin-

Ezek a kabinok hidromasszázs fejekkel, fúvókákkal, vagy lábmasszázs funkci

Zuhanykabinok

A Merkury Market üzleteiben modern és elegáns zuhanykabinok közül választhat. Az egyik legfontosabb kérdés a zuhanykabin elhelyezése, hisz a helye határozza meg, hogy milyen típusú és formájú kabint kell választanunk, hogy a lehető legjobban működjön. A Merkury Markez üzletház kínálata:Zuhanykabinok - online Merkury Market

Sarokkabin- A legnépszerűbb modell, amely jól működik a kis fürdőszobákban. A sarok két falhoz van rögzítve, így a beszerelése egyszerű. A sarokkabin alapja lehet négyzet, téglalap, ötszög, negyed kör vagy ovális formájú.

Asszimetrikus kabin- Az aszimmetrikus kabin egy olyan zuhanyzó, melynek az egyik fele hosszabb, mint a másik.

Falsíkra szerelhető kabin- A falsíkra szerelhető kabin csak egy falhoz van rögzítve, minek köszönhetően nagyobb teret biztosít az elhelyezésnél. Ez lehet félkör vagy köríves alakzatú.

Beépített zuhanykabin-Ahogy a neve is magába foglalja, ez a típusú zuhanykabin csak ajtóval van felszerelve.
Szabad álló zuhanykabin- Egy ilyen kabin választásánál a legfőbb szempont az, hogy fürdőszobánk nagy méretű legyen. Ezeknél a kabinokrál az ár is sokkal magasabb, mint a többinél, mivel kiváló anyagokból készülnek. Ezek általában kör alakúak és a fürdőszoba bármely részére tehető, ahol csatlakoztatható a csatornához és a vízcsövekhez.

Hidromasszázs zuhanykabin- Ezek a kabinok hidromasszázs fejekkel, fúvókákkal, vagy lábmasszázs funkcióval rendelkeznek. A készlethez elérhető a beépíthető esőztető ventilátorral, központi irányítással és hangulatvilágítással is.


A zuhanykabinok három típusú konstrukciója:
 

Az első a profilozott kabinok, melyekre az alacsony ár és a széles választék jellemző. A profilok általában alumíniumból készülnek.
 

A második típus a keret nélküli kabin. Használata általában nagy fürdőszobákba ajánlott. Kiváló minőségű üvegből és acélból készültek, modern megjelenésűek.

A harmadik típus az üvegfalú kabinok. Ezek nagy üveglapokból készülnek. Egy ilyen kabin minden modern stílusú fürdőszobába illeni fog.Zuhanykabinok mindenki számára

A Merkury Market üzleteiben sok modell közül választhat, így mindenki megtalálja a számára árilag vagy formailag legideálisabb zuhanykabint. A zuhanykabinok árát az alapanyagok minősége befolyásolja. Drágábbak azok a típusok, melyek időtállóak, tartósak, ütésállóak és karcállóak. A műanyag zuhanykabinok a legkeresetebb termékek, mivel alacsony az áruk, viszont könnyűszerkezetesek. A zuhanykabin ára függ a profilok, zsanérok és ajtók minőségétől is.
Az ár mellett a beszerelés módjára, elhelyezésre és funkcióira is ajánlott figyelni a vásárlásnál. A legtöbb kabin zuhanytálcára épül, így ezt is hozzá kell számolnunk a költségvetéshez. Viszont egyre gyakrabban rögzítik a padlóhoz a kabinokat, ami vizuális és karbantartási szempontból is sokkal célszerűbb. Ilyenkor mindig azt kell figyelembe vennünk hogy lineáris vagy egypontos vízelvezetést szeretnénk.