Szűrés
szűrő
Árküszöb
HUF
HUF
Vastagság (cm)
Szélesség (cm)
Mélység (cm)

Konyhai munkalap

1  2    
1  2    

Konyhai munkalap - sok éven át tartó barátság
 

A konyhai munkalap adja a konyha karakterét, mivel nagyban hozzájárul a kinézethez. A konyhai munkalap kiválasztása mindig nagyon nehéz döntés. Széles kínalatban találunk munkalapokat.

Konyhai munkalap - online Merkury Market


A fa munkalap mindig jó választás, mivel szilárd lemezekből, rétegelt fából készül, amely tartós, nem reped meg és ellenálló. A fa tábla funkcionalitása azon a tényen alapul, hogy a megfelelő gondoskodásnak köszönhetően növelhetjük az élettartalmát.
Kerámia felületként használhatunk kerámia burkolatokat, melyek nem csak a magas hőmérsékletnek, de a karcolásoknak is ellenállnak. Egyetlen hátránya, hogy könnyen elrepedhet, így jobb ha több burkolatot vásárolunk egyszerre.

  • A laminált lap farostlemezből készült, mely rétegezett. A minta kiválasztása, amely a felső rétegben lesz, az hozzánk tartozik. A laminált deszkák biztosan a legolcsóbbak és hosszú az élettartalmuk is, minek köszönhetően a vásárlók gyakran ezt választják. Másik előnye a színek és minták széles választéka.
  • A kőlemez nagyon drága, de ellenáll a karcolásoknak és a magas hőmérsékleteknek. A konyhai munkalapok, melyek gránitból és porfírból készülnek, ellenállóak az elszíneződéssel szemben. A márvány és travertinből készült munkalapok különleges védelmet igényelnek a foltokkal és vízzel szemben.
  • A kompozit lemez megbízható, rugalmas, mint a márvány. A lemez nem ellenáll a 180 - 190 ° C feletti hőmérsékletnek. Kompozit lemez vásárlásánál ajánlott egy halvány színű munkalapot választani, ahol a nyomelemek kevésbé láthatóak.
  • A fémlemez saválló acélból vagy alumíniumból készül. Fényes felülete ellenáll a magas hőmérsékletnek, de nagyon könnyen karcolódik és deformálódik.

Modern üveglemezek egyre inkább keresettebbek a modern stílusú konyhákban. Az edzett üvegből készült csempe tartós és hatékony. Nagyszerűen néz ki a minimalista konyhákban.
Ha épp berendezi vagy felújítsa a könyháját, akkor nézzen körül a Merkury Market üzleteiben, ahol széles választékban kínálunk Önnek munkalapokat.