Szűrés
szűrő
Árküszöb
HUF
HUF
Szín
Felhasznált anyag
Osztókör (mm)
Termék típusa

Konyhai csaptelepek

1  2  3    
Hapi mosogató csaptelep

Hapi mosogató csaptelep

5170,00 HUF / db
Hermes mosogató csaptelep

Hermes mosogató csaptelep...

16223,00 HUF / db
Atena mosogató csaptelep

Atena mosogató csaptelep

21424,00 HUF / db
Maja mosogató csaptelep

Maja mosogató csaptelep

27926,00 HUF / db
Dafne mosogató csaptelep

Dafne mosogató csaptelep

22754,00 HUF / db
Kirke mosogató csaptelep PM16

Kirke mosogató csaptelep PM16

19181,00 HUF / db
Dione csaptelep mosogatóhoz

Dione csaptelep mosogatóhoz

22754,00 HUF / db
Nyks mosogató csaptelep

Nyks mosogató csaptelep

19474,00 HUF / db
Lyssa mosogató csaptelep

Lyssa mosogató csaptelep...

11672,00 HUF / db
 Urania mosogató csaptelep

Urania mosogató csaptelep...

21750,00 HUF / db
Nyks mosogató csaptelep

Nyks mosogató csaptelep

19474,00 HUF / db
Hera mosogató csaptelep F SW-0834A9G-Q11

Hera mosogató csaptelep F SW-0834A9G-Q11...

12972,00 HUF / db
Újdonságok
Lima mosogató csaptelep

Lima mosogató csaptelep

8453,00 HUF / db
Friga mosogató csaptelep

Friga mosogató csaptelep

12679,00 HUF / db
1  2  3    

A konyhai csapok típusai

Az elemek elosztásának alapvető kritériuma az összeszerelés módja. Megkülönböztetünk a falra szerelhető elemeket és az álló csapokat.

Álló csaptelepek rá vannak szerelve a munkalapra vagy a mosogató lyukba. Ez a jelenleg legnépszerűbb csaptelep verzió. A konyhai mosogató alatt a forró és hideg víz flexibilis kötésekkel csatlakozik a csaptelepekhez. Ez a szerelvény egyszerű, és egy másik modellre való váltás nem okoz problémát.

A falra szerelt elemeket a falból kilépő meleg és hideg vízcsatlakozásokra csavarják. Ennek a megoldásnak a népszerűsége csökken, és a termelés azokra a címzettekre irányul, akik cserélik a csaptelepeket egy meglévő telep felújítása nélkül.
konyhai mosogatok es csaptelepek
A konyhai csapok elválasztásának másik kritériuma a fogantyúk száma.

Az egy fogantyúval ellátott csaptelep, segítségével gyorsan beállíthatja az előnyös vízhőmérsékletet.Ez felgyorsítja a munkát és megtakarítja a vizet mert a szabályozás zökkenőmentesen zajlik. A két fogantyúval ellátott konyhai csaptelepek a vízfúvókák hőmérsékletét és méretét két gombon kell beállítani, ezért az egyik fogantyúval elllátott csapok felcserélik e elemeket.

Fontos kiöntő

A kiöntő minden konyhai csaptelep nagyon fontos eleme. Ez nem csak a megjelenését, hanem a funkcionalitást is érinti. A mosás közben fröccsenő víz, vagy egy magas edényell lévő érintkezés csap vízzel való feltöltése során csak néhány, a rosszul választott kiöntő által okozott hátrány. Ennek elkerülése érdekében a vásárlás előtt érdemes figyelmet fordítani a mosogató méretére és alakjára, mélységére és a kamrák számára, valamint a konyhai csaptelep helyére. A megfelelően beállított csaptelep megkönnyíti a mindennapi tevékenységeket.

A Merkury Market piacon számos csap-modell áll rendelkezésre, amelyek kifolyása eltérő formájú vagy magasságú. A legnépszerűbb megoldások a forgó kiöntővel, a kihúzó kifolyócsővel és a magas kifolyóval rendelkező elemek. Emellett rendelkezésre állnak olyan modellek is, amelyek különböző funkciókat egyesítenek.


Milyen csaptelepet válasszunk a mosogatóhoz?

Kétkamrás mosogatók esetében érdemes egy forgó kiöntővel ellátott csaptelepet felhelyezni, ami határozottan növeli a munka szabadságát. A legtöbb konyha kihúzható kiöntővel van ellátva, amelyek a legnagyobb hatótávolsággal rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy a mosogatón kívül dolgozzon. A kifolyó alakjának kiválasztásánál érdemes azt is beállítani a mosdókamrák mélységéhez. A népszerű megoldás egy olyan csaptelep, amelynek "L" típusú kifolyója 16 cm-nél mélyebb kamrákba illeszkedik. Az egyszerű kifolyóval ellátott csaptelepek ideálisak a mélyebb modellekhez, azokhoz, amelyeknek a kifolyása egyenes szögben van, sekély mosogatókkal.