Szekrény Sorento lamel 200X215X61

182918,00 HUF / ks

Szekrény Sorento lamel 200X215X61

Kód: 3354056

182918,00 HUF / ks


182918,00 HUF

kosárba rakom
szállítási és fizetési módok - további információk itt

Nyomtatás
Szélesség (cm)

Gyártó: MERKURY MARKET

Kód: 3354056

Elérhetőség A termék elérhető

Feladás -ig 5 munkanap

Szélesség (cm):
200
Magasság (cm):
215
Mélység (cm):
61
Alak:
egyenes
Ajtók:
klasszikus ajtók
Ajtók száma:
többajtós
Fiókok száma :
3
Tükör:
tükörrel
Szín:
világos fa imitáció
Ajtó szín:
czarny/craft złoty
Szekrény színe:
tölgy craft arany
Az ajtó felületének kezelése:
matt
A corpus felületkezelése:
matt
Ajtók konstrukciója:
laminált faforgácslap
Korpusz szerkezet:
laminált faforgácslap
Kiegészítő készlet:
polc + rúd + fiók
Megvilágítás:
nem
Megvilágítási lehetőség:
nem elérhető
Stilus:
Tetőtéri
Súly (kg):
205
Összeszerelést igényel:
igen

Elegáns, egyszerű vonalak és érdekes padláskarakter jellemzi a Sorento szekrényt. Ez a gyönyörű, eredeti bútor biztosan feldobja bármely belső teret, és modern hangulatot kölcsönöz nappalijának, irodájának vagy hálószobájának.

Tartós anyagok - masszív bútorok

A szekrény tartós és masszív laminált forgácslapból készült, tölgy kézműves arany színben. A finom lécdekorok hangsúlyozzák a bútor modern stílusát. A matt felületnek köszönhetően a szekrény könnyebben illeszkedik a klasszikus stílusokhoz. A bútor szépségét a front közepén elhelyezett tükör is meghatározza. Egyedi bútordarab - látványos és praktikus, így minden otthonba és lakásba érdekes választás lesz. A bútor nagy méretei lehetővé teszik, hogy rengeteg dolgot tároljon a szekrényben, a bútor kapacitása valóban hatalmas!

Jól megtervezett bútorok

A szekrénynek két pántos ajtaja van - egy pár jobbra és egy balra -, amelyek mögött polcok találhatók. Ezenkívül a szekrény közepén három fiók található. A fiókok felett, a dupla lengőtükrös ajtók mögött egy helyiség található, ahol egy rögzített ruharúd található. Ennek a megoldásnak köszönhetően a bútor tökéletes lesz dokumentumok, kozmetikumok, ruhák, fehérneműk vagy személyes tárgyak tárolására - így gyakorlatilag bármilyen helyiségbe tökéletesen illeszkedik.

Modern és klasszikus terekhez egyaránt

Jellegzetes tölgyfakézműves arany színének, valamint a természetes fa mintázatának és a fekete kartonból készült vonzó betéteknek köszönhetően a Sorento szekrény könnyen illeszkedik a legkülönbözőbb belsőépítészeti stílusokhoz. Segítségével könnyedén megtervezheti egy otthoni iroda, egy modern nappali vagy egy tetőtéri hálószoba berendezését.

Sorento szekrények vásárlása

Az áruházunkban kapható Sorento ruhásszekrény önösszeszerelő termék. Ügyfeleinknek jól védett kartoncsomagolásban szállítjuk. A minden csomagban található egyértelmű utasítások és a megfelelő összeszerelési elemek megkönnyítik a bútorok önálló összeszerelését.

Magasság: 0.08 m
Szélesség: 0.62 m
Hossz: 2.02 m
Súly: 54 kg
Mennyiség: 1 db

Magasság: 0.06 m
Szélesség: 0.58 m
Hossz: 2.15 m
Súly: 58 kg
Mennyiség: 1 db

Magasság: 0.09 m
Szélesség: 0.52 m
Hossz: 1.38 m
Súly: 41 kg
Mennyiség: 1 db

Magasság: 0.08 m
Szélesség: 0.52 m
Hossz: 2.05 m
Súly: 52 kg
Mennyiség: 1 db

Egyéb termékek a kollekcióból Szekrény Sorento
Ajánlott termékek
Modern hálószoba - hogyan rendezzük el?

Modern hálószoba - hogyan rendezzük el?

Minden hálószobának olyan körülményekkel kell rendelkeznie, amelyek lehetővé teszik a pihenést, a kikapcsolódást. Itt töltjük a nap nagy részét, ezért a helyiség helyes és átgondolt elrendezése megkönnyíti annak optimális használatát. Ahhoz, hogy...

Szekrény az egész falra. Csúszó vagy lengőajtós? Válasszon velünk!

Szekrény az egész falra. Csúszó vagy lengőajtós? Válasszon velünk!

A szekrény nagyon fontos eleme a belső térnek, ezért érdemes a hatékony és funkcionális modellekre összpontosítani. Például egy tolóajtós, teljes falú szekrény minden bizonnyal praktikus bútor, amely alkalmas nagyobb és kisebb terekbe is. A tolóajtós...

Milyen szekrényt válasszunk – kicsi vagy nagy hálószobába?

Milyen szekrényt válasszunk – kicsi vagy nagy hálószobába?

Nehéz elképzelni egy házat tágas szekrény vagy tágas gardróbszekrény nélkül. Mintha egy kényelmes ágyat próbálnánk elképzelni matrac nélkül, vagy egy nappalit kanapé nélkül. Bár a gardróbszekrény egyedülálló szerepe nem kétséges, a szekrény kiválasztása..

Milyen szekrény egy kis szobához? 5 tipp és tanács

Milyen szekrény egy kis szobához? 5 tipp és tanács

Egy kis lakás belső kialakítása és elrendezése igazi kihívást jelent, különösen, ha egyszerre elegánsnak és funkcionálisnak kell lennie. Az egyik legfontosabb elem, amely segíthet a koherens elrendezés kialakításában, a ruházathoz és a mindennapi....

Hogyan tervezzünk beépített szekrényt - inspirációk és tanácsok

Hogyan tervezzünk beépített szekrényt - inspirációk és tanácsok

Ez az elrendezés főként a kis apartmanokban közkedvelt, mivel a kis terekben minden tároló aranyat ér. Egy beépített szekrény a hálószobában segíti annak tisztán tartását, és fent tartja a rendet. Hogy tervezzük meg, hogy megtartsa a funkcionalitását?