Szabadon álló mosogató csaptelep ESSENCE 30294DC0

323674,00 HUF / db

Szabadon álló mosogató csaptelep ESSENCE 30294DC0

Kód: 1220745

323674,00 HUF / db


323674,00 HUF

kosárba rakom
szállítási és fizetési módok - további információk itt

Nyomtatás

Gyártó: GROHE

Kód: 1220745

Elérhetőség A termék csak megrendelésre

Feladás -ig 21 munkanap

Szín:
inox
Gyártó:
GROHE
Felhasznált anyag:
sárgaréz
Perlátor:
22mm
Szabályozó kar típusa:
28mm
Termék típusa:
mosogató csaptelep kihúzható kifolyóval
Súly (kg):
3,7
Széria:
ESSENCE
Szerelési rendszer:
álló
Osztókör (mm):
nem érinti
Töltőcső [cm]:
790
A GROHE Essence Professional mosogató csaptelepével biztosítsa a professzionális teljesítményt és a pontosságot a konyhában. A nagy lefolyóval és innovatív kivitelű csaptelep intelligens funkciói megkönnyítik a konyhában végzett munkát, a magas edények feltöltésétől a mosogató későbbi tisztításáig. Ennek a csapnak köszönhetően teljes szabadságot élvezhet az elhelyezés során, mivel egyszerű telepítőrendszerrel történő felszerelése mindenütt lehetséges, a fali mosogatóktól a hegyezőkig. A kifolyó 360 ° -on elforgatható, így lefedi a mosogató minden sarkát, míg a professzionálisan kihúzható zuhanyfej ideális zöldségek vagy edények öblítéséhez. Két áramlási módot kínál - standard és nagyteljesítményű. Az elérhetőség akkor is növekszik, ha a konyhában van egy két rekeszes mosogató. Ha kész, a GROHE EasyDock rendszer erős mágnest használ, hogy biztosítsa, hogy a zuhany automatikusan visszahúzódjon a kifolyóba. Tökéletes kiegészítője minden modern konyhának, főként az ipari formatervezésnek és a gondosan átgondolt részleteknek, valamint a tömlőnek köszönhetően, amely három színben kapható - Matte Sheer márvány, Matte sötétszürke és Matte Dark Brown. A csap SilkMove technológiával rendelkezik, amely biztosítja az áramlás és a víz hőmérsékletének pontos és sima szabályozását. A Speed ​​Clean funkciónak köszönhetően a karbantartás egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy dörzsölje az ujjával. Adjon hozzá egy matt GROHE rozsdamentes acélból készült bevonatot, és kap egy professzionális mosogató csaptelepet, amely képes kezelni az előtte felállított feladatokat. Egy lyukú telepítés, 28 mm, GROHE SilkMove kerámia betéttel, szűrővel, beépített hőmérséklet-korlátozóval, GROHFlexx professzionális rugalmas zuhanyfejjel, higiénikus santoprén tömlővel, kapcsolóval: Aerator / SpeedClean zuhany, automatikus levegőztető kapcsoló, fém zuhanyfej, a GROHE Magnetic Dockin lehetővé teszi a hosszabbító fúvóka egyszerű és pontos rögzítése a kiindulási helyzetbe, forgó fúvóka, forgásszög 360 °, ellenáramvédelem, rugalmas csatlakozótömlők. GROHE QuickFix gyors összeszerelési rendszer.
Magasság: 0.11 m
Szélesség: 0.2 m
Hossz: 0.36 m
Súly: 1.86 kg
Mennyiség: 1 db

Ajánlott termékek
Padlók, amelyek 2024-ben gyönyörködtetnek minket

Padlók, amelyek 2024-ben gyönyörködtetnek minket

2024-ben a fapadló még mindig az egyik legkívánatosabb megoldás a belsőépítészetben. Időtlen eleganciájuk, természetes bájuk és tartósságuk miatt számos lakberendezési stílusban népszerűek.

Mi az, amin nem szabad spórolni a belsőépítészet befejezésekor?

Mi az, amin nem szabad spórolni a belsőépítészet befejezésekor?

Egy ház vagy lakás belső terének befejezésekor érdemes megfontolni, hogy a tartós, esztétikai és funkcionális hatások elérése érdekében mely elemekbe érdemes többet befektetni. Bizonyos szempontokon való spórolás alacsonyabb minőségű kivitelezéshez és kés