Szabadon álló mosogató csaptelep ESSENCE 30270DC0

308074,00 HUF / db

Szabadon álló mosogató csaptelep ESSENCE 30270DC0

Kód: 1220744

308074,00 HUF / db


308074,00 HUF

kosárba rakom
szállítási és fizetési módok - további információk itt

Nyomtatás

Gyártó: GROHE

Kód: 1220744

Elérhetőség A termék csak megrendelésre

Feladás -ig 21 munkanap

Szín:
inox
Gyártó:
GROHE
Felhasznált anyag:
sárgaréz
Perlátor:
22mm
Szabályozó kar típusa:
28mm
Termék típusa:
mosogató csaptelep kihúzható kifolyóval
Súly (kg):
2,715
Széria:
ESSENCE
Szerelési rendszer:
álló
Osztókör (mm):
nem érinti
Töltőcső [cm]:
610
Hozza ki a legtöbbet a konyhából egy csapteleppel, amely kiváló teljesítményt nyújt, miközben kiválóan néz ki. A GROHE Essence mosogató csaptelep a minimalista stílus és a vonzó elegancia tökéletes kombinációja. A csaptelepnek egy 360 ° -kal elforgatható kifolyója és egy fém csúszó zuhanyfejjel van két üzemmódja - lágy és intenzív, amelyek egyetlen gombnyomással könnyen átkapcsolhatók. Határozottan értékelni fogja a zuhanyfejet sokféle konyhai munkában, az ételek kitöltésétől a zöldségek öblítéséig és a mosogató későbbi tisztításáig. Az elérhetőség akkor is növekszik, ha a konyhában van egy két rekeszes mosogató. Ha kész, a GROHE EasyDock rendszer biztosítja, hogy a zuhany automatikusan visszahúzódjon a mosogatóba. A csaptelep GROHE SilkMove technológiával rendelkezik, amely biztosítja az áramlás és a víz hőmérsékletének pontos és sima szabályozását. A csap matt GROHE rozsdamentes acél felülettel rendelkezik, amely karcálló és nagyszerűen néz ki. Magas kifolyó, egy lyukos rögzítés. GROHE StarLight krómozott kivitel, GROHE SilkMove kerámia betét, 28 mm, kihúzható fej szabványos / zuhanykapcsolóval, Légtelenítő / zuhanykapcsoló SpeedClean, automatikus levegőztető kapcsoló, elforgatható kifolyó, 360 ° forgásszög, ellenáramú védelem, rugalmas csatlakozótömlők. GROHE QuickFix gyorsbeépítési rendszer, beépített hőmérséklet-korlátozóval, min. ajánlott nyomás 1,0 bar.
Magasság: 0.11 m
Szélesség: 0.4 m
Hossz: 0.36 m
Súly: 2.9 kg
Mennyiség: 1 db

Ajánlott termékek
Mi az, amin nem szabad spórolni a belsőépítészet befejezésekor?

Mi az, amin nem szabad spórolni a belsőépítészet befejezésekor?

Egy ház vagy lakás belső terének befejezésekor érdemes megfontolni, hogy a tartós, esztétikai és funkcionális hatások elérése érdekében mely elemekbe érdemes többet befektetni. Bizonyos szempontokon való spórolás alacsonyabb minőségű kivitelezéshez és kés

Padlók, amelyek 2024-ben gyönyörködtetnek minket

Padlók, amelyek 2024-ben gyönyörködtetnek minket

2024-ben a fapadló még mindig az egyik legkívánatosabb megoldás a belsőépítészetben. Időtlen eleganciájuk, természetes bájuk és tartósságuk miatt számos lakberendezési stílusban népszerűek.