Matrac Harmony 90x200

104915,00 HUF / db

Matrac Harmony 90x200

Kód: 7308442

104915,00 HUF / db


104915,00 HUF

kosárba rakom
szállítási és fizetési módok - további információk itt

Nyomtatás
Szín
biały
Méret (cm)

Gyártó: MERKURY MARKET

Kód: 7308442

Elérhetőség A termék csak megrendelésre

Feladás -ig 10 munkanap

Szín:
fehér
Hossz [cm]:
200
Szélesség (cm):
90
Súly (kg):
21
Magasság (cm):
28
Fekvőfelület (cm):
90x200
Termék típusa:
zsákrugós matracok
Matrac keménysége:
kőzepessen kemény

Olyan matracot keres, amely hosszú éveken át kiváló alvást és kényelmet biztosít Önnek? Bemutatjuk a Harmony-t - egy egyedülálló matracot, amely minden tekintetben megfelel az Ön elvárásainak.
A Harmony matrac egyik legfontosabb jellemzője a Tencel huzat, amely 65% poliészterből és 35% Tencelből áll. Ez a huzat kivételes minőséget és tartósságot garantál. Ezenkívül a huzat 600g/m2 vatelinnel van bélelve, amely nemcsak további kényelmet biztosít (puha tapintású), hanem szigetel is a hideg ellen. A huzat levehető és 40°C-on mosható, így rendkívül egyszerű a matrac tisztán tartása, ami az alváshigiéniát jelenti.
Érdemes megjegyezni azt is, hogy a Tencell huzat antibakteriális, gombaölő és allergiaellenes tulajdonságokkal rendelkezik.
A matrac magja 2,1 mm vastagságú huzalvastagságú zsebrugórétegből áll, amely megfelelő alátámasztást biztosít a test számára alvás közben. Ezenkívül a matrac mindkét oldalát 5 cm-es PU-habréteg veszi körül (egyik oldalon antracit), amely további kényelmet és stabilitást biztosít.
A matrac vonzó megjelenését a két szürke 3D szellőzőcsík emeli ki, amelyek nemcsak az esztétikához járulnak hozzá, hanem elősegítik a légáramlást is, ami alvási kényelmet jelent.
Érdemes megemlíteni, hogy a matrac megfordítható, így mindkét oldalról használható. A matrac hosszú élettartamának biztosítása érdekében ajánlott rendszeresen megfordítani.Ami a matrac keménységét illeti, a Harmony két lehetőséget kínál - H3/H4, ami azt jelenti, hogy az egyik oldalon közepesen kemény, a másikon pedig kemény. Ez lehetővé teszi mindenkinek, hogy a matracot egyéni preferenciáihoz és igényeihez igazítsa.
A matrac maximális terhelhetősége 130 kg, így a legtöbb ember számára alkalmas. A matracot olyan matracokhoz is tervezték, amelyeknél a lécek közötti maximális távolság 4 cm, ami biztosítékot ad arra, hogy megfelelően alátámasztva és stabilan fekszik.
Röviden, a Harmony egy olyan matrac, amely egyesíti a kiváló minőséget, a kényelmet és a funkcionalitást. Egyedi tulajdonságainak és gondos kivitelezésének köszönhetően biztos lehet benne, hogy minden ezen a matracon töltött éjszaka nemcsak kényelmes lesz, hanem az egészségére és jólétére is jótékony hatással lesz.
Akár puha, közepes vagy nagyon kemény matracot keres, a matrac keménységének megítélése a különböző vásárlók körében némi eltérést mutat. Ez a szubjektív érzékelés az egyéni preferenciák, a testfelépítés vagy az alvási szokások eredménye lehet. Miközben arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb segítséget és kényelmet nyújtsuk Önnek, érdemes megjegyezni, hogy a felhasználói súlytartományokra vonatkozó iránymutatásaink csak iránymutatást jelentenek. Minden vásárló másképp érzékelheti a matrac keménységét. Ezért azt javasoljuk, hogy a matrac kiválasztásakor figyeljen saját preferenciáira és igényeire.

Matrac rétegek:

  • Tencel borítás
  • PU hab 5 cm
  • belső borítás
  • zsebrugók, magasság 12,5 cm, huzalvastagság 2,1 mm
  • belső huzat
  • PU hab 5 cm
  • Tencel huzat

 

Funkciók:

  • magasság 28 cm
  • cipzár
  • Eltávolítható fedél
  • 40C-ig mosható
  • cipzár
  • zsebes rugó
  • 24 hónap garancia a bélésre
  • D3 szellőzőszalag
  • kétoldalas
  • szegélyezve
  • finom érintés

 

Ajánlott termékek
Hogyan rendezzük be a belső tereket finn stílusban?

Hogyan rendezzük be a belső tereket finn stílusban?

A finn stílusú belsőépítészet tele van harmóniával, természetességgel és minimalizmussal, ami tökéletesen tükrözi a finnek békés és természetközpontú életfilozófiáját. Ez a stílus nemcsak esztétikus, hanem funkcionális is, így ideális választás az egyszer

Érdemes egy kanapét elhelyezni az ifjúsági szobában?

Érdemes egy kanapét elhelyezni az ifjúsági szobában?

Egy ifjúsági szoba kialakítása és berendezése kétségtelenül kihívást jelent, amelyhez egyensúlyt kell teremteni a funkcionalitás és a stílus között, valamint figyelembe kell venni a fiatal felhasználó egyéni preferenciáit és ízlését. Ennek a térnek nemcsa

Konyha belső botanikai stílusban - egy szoba, amely lélegzik a természettől

Konyha belső botanikai stílusban - egy szoba, amely lélegzik a természettől

A botanikus stílus rendkívül népszerű trend a lakberendezésben, amely az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Elsősorban a természetből való inspiráció, valamint a növények és természetes anyagok használata jellemzi. Ha felfrissítené konyhá

Retro és vintage bútorok - mik a jellemzőik?

Retro és vintage bútorok - mik a jellemzőik?

A vintage stílus a berendezés és a dekoráció egyedi módja, amely a múltból merít ihletet, általában az 1920-as évektől az 1980-as évekig. A vintage stílus jellemzői közé tartozik a nosztalgikus visszatérés a korszakra jellemző esztétikához és elemekhez. E

A kis előszoba elrendezése - ötletek, amelyeket érdemes használni

A kis előszoba elrendezése - ötletek, amelyeket érdemes használni

Az előszoba a legproblémásabb hely a lakásban. Általában kicsi és sötét, de folyamatosan használják. Az új épületekben az apartmanokban gyakran kombinálják a nappalival. Hogyan lehet egy kis szobát stílusosan díszíteni? Mindenesetre érdemes bevált módsze