Matrac Harmony 160x200

175118,00 HUF / db

Matrac Harmony 160x200

Kód: 7308443

175118,00 HUF / db


175118,00 HUF

kosárba rakom
szállítási és fizetési módok - további információk itt

Nyomtatás
Szín
biały
Méret (cm)

Gyártó: MERKURY MARKET

Kód: 7308443

Elérhetőség A termék csak megrendelésre

Feladás -ig 10 munkanap

Szín:
fehér
Hossz [cm]:
200
Szélesség (cm):
160
Súly (kg):
42
Magasság (cm):
28
Fekvőfelület (cm):
160x200
Termék típusa:
zsákrugós matracok
Matrac keménysége:
kőzepessen kemény

Olyan matracot keres, amely hosszú éveken át kiváló alvást és kényelmet biztosít Önnek? Bemutatjuk a Harmony-t - egy egyedülálló matracot, amely minden tekintetben megfelel az Ön elvárásainak.
A Harmony matrac egyik legfontosabb jellemzője a Tencel huzat, amely 65% poliészterből és 35% Tencelből áll. Ez a huzat kivételes minőséget és tartósságot garantál. Ezenkívül a huzat 600g/m2 vatelinnel van bélelve, amely nemcsak további kényelmet biztosít (puha tapintású), hanem szigetel is a hideg ellen. A huzat levehető és 40°C-on mosható, így rendkívül egyszerű a matrac tisztán tartása, ami az alváshigiéniát jelenti.
Érdemes megjegyezni azt is, hogy a Tencell huzat antibakteriális, gombaölő és allergiaellenes tulajdonságokkal rendelkezik.
A matrac magja 2,1 mm vastagságú huzalvastagságú zsebrugórétegből áll, amely megfelelő alátámasztást biztosít a test számára alvás közben. Ezenkívül a matrac mindkét oldalát 5 cm-es PU-habréteg veszi körül (egyik oldalon antracit), amely további kényelmet és stabilitást biztosít.
A matrac vonzó megjelenését a két szürke 3D szellőzőcsík emeli ki, amelyek nemcsak az esztétikához járulnak hozzá, hanem elősegítik a légáramlást is, ami alvási kényelmet jelent.
Érdemes megemlíteni, hogy a matrac megfordítható, így mindkét oldalról használható. A matrac hosszú élettartamának biztosítása érdekében ajánlott rendszeresen megfordítani.Ami a matrac keménységét illeti, a Harmony két lehetőséget kínál - H3/H4, ami azt jelenti, hogy az egyik oldalon közepesen kemény, a másikon pedig kemény. Ez lehetővé teszi mindenkinek, hogy a matracot egyéni preferenciáihoz és igényeihez igazítsa.
A matrac maximális terhelhetősége 130 kg, így a legtöbb ember számára alkalmas. A matracot olyan matracokhoz is tervezték, amelyeknél a lécek közötti maximális távolság 4 cm, ami biztosítékot ad arra, hogy megfelelően alátámasztva és stabilan fekszik.
Röviden, a Harmony egy olyan matrac, amely egyesíti a kiváló minőséget, a kényelmet és a funkcionalitást. Egyedi tulajdonságainak és gondos kivitelezésének köszönhetően biztos lehet benne, hogy minden ezen a matracon töltött éjszaka nemcsak kényelmes lesz, hanem az egészségére és jólétére is jótékony hatással lesz.
Akár puha, közepes vagy nagyon kemény matracot keres, a matrac keménységének megítélése a különböző vásárlók körében némi eltérést mutat. Ez a szubjektív érzékelés az egyéni preferenciák, a testfelépítés vagy az alvási szokások eredménye lehet. Miközben arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb segítséget és kényelmet nyújtsuk Önnek, érdemes megjegyezni, hogy a felhasználói súlytartományokra vonatkozó iránymutatásaink csak iránymutatást jelentenek. Minden vásárló másképp érzékelheti a matrac keménységét. Ezért azt javasoljuk, hogy a matrac kiválasztásakor figyeljen saját preferenciáira és igényeire.

Matrac rétegek:

  • Tencel borítás
  • PU hab 5 cm
  • belső borítás
  • zsebrugók, magasság 12,5 cm, huzalvastagság 2,1 mm
  • belső huzat
  • PU hab 5 cm
  • Tencel huzat

 

Funkciók:

  • magasság 28 cm
  • cipzár
  • Eltávolítható fedél
  • 40C-ig mosható
  • cipzár
  • zsebes rugó
  • 24 hónap garancia a bélésre
  • D3 szellőzőszalag
  • kétoldalas
  • szegélyezve
  • finom érintés
Kollekció
Ajánlott termékek
A kis előszoba elrendezése - ötletek, amelyeket érdemes használni

A kis előszoba elrendezése - ötletek, amelyeket érdemes használni

Az előszoba a legproblémásabb hely a lakásban. Általában kicsi és sötét, de folyamatosan használják. Az új épületekben az apartmanokban gyakran kombinálják a nappalival. Hogyan lehet egy kis szobát stílusosan díszíteni? Mindenesetre érdemes bevált módsze

Hogyan rendezzük be a belső tereket finn stílusban?

Hogyan rendezzük be a belső tereket finn stílusban?

A finn stílusú belsőépítészet tele van harmóniával, természetességgel és minimalizmussal, ami tökéletesen tükrözi a finnek békés és természetközpontú életfilozófiáját. Ez a stílus nemcsak esztétikus, hanem funkcionális is, így ideális választás az egyszer

Hangulatos és kényelmes - hálószobabútorokat választunk

Hangulatos és kényelmes - hálószobabútorokat választunk

A hálószoba a ház legszemélyesebb belső tere, és békét és kikapcsolódást nyújt. A projektek megtekintése során, például az Inspirációk fülön, észrevesszük, hogy a hálószobabútor a kínált termékek nagy része. De a legszebb ágyak, szekrények, fiókos...

Konyha belső botanikai stílusban - egy szoba, amely lélegzik a természettől

Konyha belső botanikai stílusban - egy szoba, amely lélegzik a természettől

A botanikus stílus rendkívül népszerű trend a lakberendezésben, amely az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Elsősorban a természetből való inspiráció, valamint a növények és természetes anyagok használata jellemzi. Ha felfrissítené konyhá

Peach Fuzz - Pantone szín 2024-re

Peach Fuzz - Pantone szín 2024-re

A Pantone Intézet kulcsszerepet játszik a színek és a dizájn területén, a divattól a grafikai tervezésig minden területen meghatározza a trendeket.