Bistro kerti szék fehér/bézs

13647,00 HUF / ks

Bistro kerti szék fehér/bézs

Kód: 8032472

13647,00 HUF / ks


Nyomtatás

Kód: 8032472

Elérhetőség Jelenleg nem elérhető

Magasság (cm):
85
Szélesség (cm):
56
Mélység (cm):
61
Szín:
fehér
Ülés anyaga:
fém
Keret anyaga:
fém
Karfák:
igen
Háttámla szabályozása:
nem
Felhalmozás:
nem
Max. statikus terhelés (kg):
110
Összecsukható:
nie
Párnákkal együtt:
igen

A Bistro egy kerti szék, amely ötvözi az egyszerűséget, a funkcionalitást és a stílust. A szék fehér fémvázzal rendelkezik, amely könnyű és stabil. Az ülés kényelmes és puha, a kényelmet és kényelmet biztosító bézs színű párnának köszönhetően. A háttámla bézs technorattanból készült, amely a természetes rattant utánozza, de tartósabb és könnyen karbantartható.

A Bistro szék modern és minimalista dizájnjának köszönhetően bármilyen kerti stílushoz illik. A fehér és bézs szín semleges, könnyen összeilleszthető más bútorokkal és kiegészítőkkel. A Bistro szék könnyen összeszerelhető és tárolható, így nem foglal sok helyet. A Bistro szék kiváló választás azok számára, akik értékelik a praktikumot, az eleganciát és a minőséget. Rendelje meg ezt a széket még ma, és élvezze a kerti bútorok szépségét és funkcionalitását.

A szék tökéletesen illeszkedik a 8032485 készlethez.

Kollekció
Hogyan kell ápolni a fonott bútorokat?

Hogyan kell ápolni a fonott bútorokat?

Mindenki azt szeretné, ha a megvásárolt berendezés esztétikus és hosszú ideig működőképes lenne. A gondozott, megfelelően tisztított és karbantartott bútorok hosszabb ideig megőrzik esztétikus megjelenésüket, ezért érdemes egy pillanatra odafigyelni a tis