Bistro kerti bútor garnitúra fehér/bézs

30812,00 HUF / ks

Bistro kerti bútor garnitúra fehér/bézs

Kód: 8032485

30812,00 HUF / ks


30812,00 HUF

kosárba rakom
szállítási és fizetési módok - további információk itt

Nyomtatás

Kód: 8032485

Elérhetőség A termék elérhető

Feladás -ig 5 munkanap

A készlet összetétele:
asztal, 2 szék
A készlet típusa:
magas asztallal
Asztal méret (cm):
60x60x70
Szék méretei (cm):
56x61x85
Szín:
fehér
Huzatanyag:
technorattan/fém
Asztal anyaga:
üveg/fém
Keret / rácsanyag:
fém
Ülőhelyek száma :
2
Párnákkal együtt:
igen
A Bistro egy kerti bútorkészlet, amely ötvözi az egyszerűséget, a funkcionalitást és a stílust. A készlet két fehér acél székből áll, párnával és bézs színű technoratán háttámlával és egy 60 cm átmérőjű kerek asztalból, edzett üveglappal. A bútorok kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek tartósak és ellenállnak az időjárás viszontagságainak.
 
A székek fehér acélvázzal rendelkeznek, amely könnyű és stabil. Az ülés kényelmes és puha a párnának köszönhetően. A háttámla technorattan anyagból készült, amely kényelmes támasztást biztosít a hátnak. A bézs szín semleges és bármilyen környezethez illik.
 
Az asztal kerek edzett üveglappal rendelkezik, amely elegáns, tartós és könnyen tisztítható. Az asztallap elegendő felülettel rendelkezik italok, harapnivalók vagy dekorációk elhelyezésére. Az asztal 4 fehér acéllábbal rendelkezik, amelyek biztosítják a stabilitást és a használat kényelmét.
 
A Bistro készlet tökéletes kis kertekbe, teraszokra vagy erkélyekre, ahol étkezhet, beszélgethet vagy pihenhet a szabadban. A bútor könnyen összeszerelhető és tárolható, így nem foglal sok helyet. A Bistro készlet kiváló választás azok számára, akik értékelik a praktikumot, az eleganciát és a minőséget. Rendelje meg a Bistro készletet még ma, és élvezze a kerti bútorok szépségét és funkcionalitását.
Kollekció
Hogyan kell ápolni a fonott bútorokat?

Hogyan kell ápolni a fonott bútorokat?

Mindenki azt szeretné, ha a megvásárolt berendezés esztétikus és hosszú ideig működőképes lenne. A gondozott, megfelelően tisztított és karbantartott bútorok hosszabb ideig megőrzik esztétikus megjelenésüket, ezért érdemes egy pillanatra odafigyelni a tis