Arany, ezüst és réz - fém kiegészítők a belső terekben

30.01.2023

Az arany, ezüst és réz kiegészítők egyre gyakoribbak a modern összeállításokban. Eleganciát és egyedi hangulatot kölcsönöznek a belső térnek, remekül mutatnak mind önálló kiegészítőként, mind más dekorációs elemek kísérőjeként. A modern belső terekben is megjelennek, mint vezérmotívum, különösen a konyhákban és a fürdőszobákban.

Az arany, ezüst és réz színek csillogást kölcsönöznek minden elrendezésnek, és igazán jól mutatnak bármelyik szobában. A fémművektől kezdve a fémvázákon át a gyertyatartókig rengeteg kiegészítő található a fémes stílusban.

Nézze meg, milyen szépen mutatnak a különböző belső terekben.

 

Arany, ezüst és réz - fém kiegészítők a belső terekben

 


Ebben a cikkben:

1. Hol érdemes fémszíneket használni a kiegészítőkben?

2. Milyen belsőépítészetben működnek a legjobban a fém elemek?

3. Milyen réz, arany és ezüst kiegészítőket érdemes választani minden szobába?



 

 

Hol érdemes fémszíneket használni a kiegészítőkben?

A réz, ezüst és arany kiegészítők tökéletes választás a glamour, vintage és rusztikus stílusokhoz. Az ipari stílusban és szinte bármilyen modern stílusban is jól mutatnak. A fémes réz, arany és ezüst kiegészítők egyedi hangulatot teremtenek, eleganciát és egyfajta szigorúságot kölcsönöznek.

A modern stílusban berendezett belső terekben a fényes kivitelű kiegészítők mutatnak a legjobban. Másrészt a retro, vintage vagy rusztikus stílusban berendezett belső terekben jobb, ha olyan arany- és rézelemeket választunk, amelyek olyan kialakításúak, hogy unalmasnak tűnnek, és ezért az idő vasfoga elviseli őket.

 

Hol érdemes fémszíneket használni a kiegészítőkben?

 

Milyen belsőépítészetben működnek a legjobban a fém elemek?

Az ezüst és arany színű réz kiegészítők és tárgyak olyan opciót jelentenek, amelyek különböző összeállításokban használhatók. A rézből készült tárgyak, rézlámpák, valamint az arany és ezüst színű, stílusos dekorációk igazán átalakíthatják az elrendezést.

A réz szín hangulatos légkört idéz, és a konyhai kiegészítők gyakran készülnek ebben az árnyalatban. A réz a legkülönbözőbb helyiségekbe kerül, és erre a színre különösen a retro, vintage belső terek és más klasszikus stílusú helyiségek berendezésénél érdemes fogadni.

Az arany és az ezüst viszont tökéletes árnyalat a modern elrendezésekhez. Ezek a színek tökéletesen illenek a glamour stílushoz, amely szereti a csillogó kiegészítőket, amelyek egyszerre adnak lendületet és eleganciát az elrendezésnek.

Fémszínek kombinálása más színekkel

A fémes színű kiegészítők és dekorációk érdekes hangsúlyok lehetnek, de érdemes többször is vezérmotívummá tenni őket. Ezek a színek szeretik a sötétebb hátteret és a merész színeket. Remekül mutatnak merész színekkel kombinálva - a palackzöld, a bordó vagy a barna is működik.

Ha azonban az elrendezés túl sötétnek tűnik, adjon hozzá világosabb színeket, fehér falakat és szürke ágytakarókat vagy kiegészítőket. Ha egy szobát fémdíszekkel rendez be, mindenképpen a meleg fényt válassza. Lámpák, csillárok, gyertyatartók és lámpák, amelyek hangulatosabbá tehetik a belső teret. Ez különösen fontos a retro, vintage és más hasonló hagyományos elrendezések esetében.

 

Fémszínek kombinálása más színekkel

 

Milyen réz, arany és ezüst kiegészítőket érdemes választani minden szobába?

Az arany, az ezüst és a réz, olyan kiegészítők, amelyek a főszerepben gyakorlatilag bármilyen belső térben és helyiségben működhetnek. A megfelelően kiválasztott kiegészítők vonzónak tűnnek, és kiemelik az elrendezés szépségét.

Réz, ezüst és arany konyhai kiegészítők

A konyhában használt réz remekül mutathat. A rézszínű edények és a dekoratív rézszínű evőeszközök különösen jól mutatnak majd ott. A réz szín a konyhában tökéletesen kiemeli az elrendezés szépségét, és lényeges eleme lesz egy olyan stílusnak, mint a vintage vagy a retro.

A belső terek, amelyekben fém használati tárgyak vannak elhelyezve, szigorúságot, de egyfajta otthonosságot is kapnak. Az ilyen rézedényeket, edényeket, vázákat, csészéket vagy evőeszközöket nem kell használati tárgyként vásárolni. Szekrényekre helyezhetők, vagy pusztán dekorációs elemként a falra akaszthatók.

Fém dekorációs kiegészítők a fürdőszobába

A fürdőszobában, akárcsak a konyhában, tökéletesek lesznek az aranyból, ezüstből vagy rézből készült kiegészítők. A modernebb és klasszikusabb belső terekhez adjon vonzó kiegészítőket, amelyek fő anyaga fém. A fém a fürdőszobában nagyon gyakran szerelvények formájában jelenik meg.

A csaptelepek, zuhanyfejek és fogantyúk réz, arany és ezüst színei kiemelik a belső tér eleganciáját. A fém tartós és strapabíró anyag, így tökéletesen illeszkedik a fürdőszobába. Ezenkívül az ilyen belső terekben elhelyezhet fém szemeteseket vagy fémtartályokat a szappan és a fogkefék számára. A fürdőszobában jó ötlet egy színt választani, és csak aranyból készült kiegészítőket bevezetni, például.

Fém a belső terekben - nappali és hálószoba

Ipari stílus, retro, vintage, glamour... Sok különböző összeállításban használnak fémes színű kiegészítőket. A réz, arany és ezüst vonzó kiegészítők jelentősen megváltoztathatják a belső tér megjelenését nemcsak a konyhában és a fürdőszobában, hanem más helyiségekben is. A réz, az ezüst és az arany a nappaliban vagy a hálószobában is használható. Az ilyen belső terekben fémből készült vagy fémet utánzó festett vázákat és gyertyatartókat helyeznek el. Nemcsak kis fémdíszek kerülnek elhelyezésre, hanem nagyobb elemek is - például egy fém dohányzóasztal.

A réz meleg jelleget kölcsönöz a belső térnek, ami megkönnyíti, hogy egy ilyen elrendezésben otthonosnak érezzük magunkat. Az arany és az ezüst semlegesebb, ami azt jelenti, hogy ha fel akarja dobni az elrendezést, használjon meleg színű világítást.

A nappaliba és a hálószobába is bevihet különböző kiegészítő színeket, sötét és világos színeket egyaránt. A fehér és a szürke jól működik egy modern elrendezésben, és egy klasszikusabb belső térben - barna, bézs és más meleg árnyalatok. Az aranyat is könnyen be lehet vinni a csarnokba. Nagyméretű, aranykeretes tükrök remekül mutatnak ebben a szobában. A tükör körbevételére használható egyéb fémek között az ezüst is szerepel. A réz nagyon elbűvölő gyertyatartók és lámpák formájában.

 

Dekorációk és lakáskiegészítők

 

Gyönyörű elrendezések fém kiegészítőkkel és tartozékokkal igazán tetszenek. A réz, az arany és az ezüst gyönyörű színei számos belsőépítészeti stílushoz illenek. Az ilyen elrendezések egyedi ragyogást kölcsönöznek, és eleganciával és finom bőséggel töltik meg a szobát.

 


 

Merítsen ihletet!!!

 

Dekorációk a fürdőszobában - hogyan válasszuk ki és használjuk őket az elrendezésben?


Terrazzo a fürdőszobában - egy ötlet a modern designhoz


Praktikus-e a konyhában a szekrények közötti üveg?

vissza