Windsor kerti bútorkészlet

428628,00 HUF / ks

Windsor kerti bútorkészlet

Kód: 8031770

428628,00 HUF / ks


Nyomtatás

Kód: 8031770

Elérhetőség Jelenleg nem elérhető

Méretek kanapé:
77x82x174
Ülőhelyek száma :
4-5
Párnákkal együtt:
igen
Párnák színe:
szürke
Bútor színe:
barna
Munkalap anyaga:
polywood
Keret anyaga:
alumínium
Asztal a szettben:
igen
Fotel a szettben:
igen
A Windsor egy kerti bútorkészlet, amely ötvözi az eleganciát, a kényelmet és a tartósságot. A készlet egy dohányzóasztalból polifa lappal, két fotelből és egy kanapéból áll, vastag, kényelmes párnákkal. A bútor alumíniumból készült kerettel rendelkezik, amely könnyű, stabil és korrózióálló. A barna árnyalatai klasszikus kerti bútorok. Ennek köszönhetően a készlet bármilyen kertbe vagy teraszba illeszkedik.

A dohányzóasztal polifa lappal rendelkezik, amely a természetes fát utánozza, de tartósabb és könnyen karbantartható. Az asztallap téglalap alakú és elegendő felületű italok, harapnivalók vagy dekorációk elhelyezéséhez. A dohányzóasztalnak négy lába is van, amelyek stabilitást és kényelmet biztosítanak.

A fotelek és a kanapé vastag és kényelmes párnákkal vannak felszerelve, amelyek biztosítják a kényelmet és a pihenést. A párnák kellemes tapintású anyagból készültek, párnahuzatuk levehető, mosható. A párnák színe illeszkedik a keret színéhez, harmonikus egészet alkotva.

A Windsor készlet minden kerthez, teraszhoz vagy erkélyhez illik, stílust és eleganciát kölcsönöz neki. A bútorok könnyen összeszerelhetők és mozgathatók, így tetszés szerint elrendezheti. A Windsor készlet tökéletes bútor azok számára, akik értékelik a magas minőséget, kényelmet és esztétikát. Rendelje meg a Windsor készletet még ma, és élvezze kerti bútorainak szépségét és funkcionalitását.
Kollekció
Hogyan kell ápolni a fonott bútorokat?

Hogyan kell ápolni a fonott bútorokat?

Mindenki azt szeretné, ha a megvásárolt berendezés esztétikus és hosszú ideig működőképes lenne. A gondozott, megfelelően tisztított és karbantartott bútorok hosszabb ideig megőrzik esztétikus megjelenésüket, ezért érdemes egy pillanatra odafigyelni a tis