Profil CD 60 4m

1658,00 HUF / db

Profil CD 60 4m

Kód: 4347000

1658,00 HUF / db Egységár: 414,50 huf / m


1658,00 HUF

kosárba rakom
szállítási és fizetési módok - további információk itt

Nyomtatás

Gyártó: BUDMAT

Kód: 4347000

Elérhetőség A termék elérhető

Feladás -ig 24 óra

Hossz (mm):
4000
Anyag:
acél
Típus:
mennyezeti
Márka:
BUDMAT

16AK MENYEZETI SZELVENY CD60 * 27/4000 0,5

A mennyezeti profilok (CD-profil és UD-profil) biztonságos, tartós és esztétikus kialakítást tesznek lehetővé, amely egyenesen vagy lejtőn rögzíti az álmennyezeteket a padláson. A profilok által alkotott rácsot a mennyezetre szerelik, majd a gipszkartont rögzítik rá, végül egy mennyezetet vagy egy ferde falat alakítanak ki. A profilok és az azokból származó konstrukciók egyszerű telepítésének köszönhetően nagyobb lehetőségeink vannak a belsőépítészetre a használt formák, világítás és dekorációk révén. A profilok felhasználhatók polcok, süllyesztett mennyezetek vagy meglévő berendezések építéséhez.

A profilok gyártásához cinkbevonatú acéllemezt használnak. Ez különösen akkor fontos, ha a belső gipszkarton rendszerek technológiájában alkalmazzák. A vakolat savas, és a vele érintkező profilokat megfelelően védeni kell, hogy ne sérüljenek meg. A modern gyártási technológiák alkalmazásának köszönhetően a profilok megfelelnek a PN-EN 13964 magas követelményeinek, és CE tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami lehetővé teszi az értékesítésüket az Európai Unió egész területén.

 

Az acélprofilok 100% -ban újrafeldolgozhatók, így környezetbarátak, és maga az acél az egyik legtartósabb anyag a földön.

Magasság: 0.027 m
Szélesség: 0.06 m
Hossz: 4 m
Súly: 2 kg
Mennyiség: 1 db

Kollekció
Ajánlott termékek
Mi az optimális vakolatvastagság belső falaknál?

Mi az optimális vakolatvastagság belső falaknál?

A vakolatok hasznossága és multifunkcionalitása kétségtelenül megkérdőjelezhetetlen. A vakolat védi a falakat a sérülésektől és a szennyeződésektől, esztétikai szerepe is van, és lehetővé teszi a nedvesség megfelelő eltávolítását a falakból...