Matrac Silver Superior 160x200

167317,00 HUF / db

Matrac Silver Superior 160x200

Kód: 3358629

167317,00 HUF / db


167317,00 HUF

kosárba rakom
szállítási és fizetési módok - további információk itt

Nyomtatás
Szín
biały
Méret (cm)

Gyártó: MERKURY MARKET

Kód: 3358629

Elérhetőség A termék elérhető

Feladás -ig 5 munkanap

Szín:
fehér
Hossz [cm]:
200
Szélesség (cm):
160
Súly (kg):
42
Magasság (cm):
28
Fekvőfelület (cm):
160x200
Termék típusa:
zsákrugós matracok
Matrac keménysége:
kemény

Olyan matracot keres, amely nemcsak kényelmes alvást biztosít, hanem védelmet nyújt az allergiától és a baktériumoktól is? Ismerje meg a SILVER SUPERIOR matracot - egy egyedülálló terméket, amely minden tekintetben megfelel az Ön elvárásainak.
A SILVER SUPERIOR matracot az Ön kényelmét és egészségét szem előtt tartva alkották meg. Sok réteg kiváló minőségű anyagból áll, amelyek alvás közben nagyszerű alátámasztást biztosítanak testének. Kezdjük azzal, hogy a 100% poliészterből készült, 600g/m2 pamutvattával bélelt huzat nemcsak puhaságot és kellemes tapintást biztosít, hanem természetes antiallergiás és antibakteriális védelmet is. Az ezüstionokkal való impregnálásnak köszönhetően ez a huzat hatékonyan megakadályozza a kellemetlen szagokat és a mikroorganizmusok átvitelét, így az alvás nemcsak kényelmes, hanem higiénikus is.
A matrac belsejében további rétegek találhatók, amelyek optimális alátámasztást biztosítanak a test számára. A 3,5 cm-es PU-habréteg tökéletesen alkalmazkodik az alakjához, és elegendő alátámasztást biztosít testének minden részének. A matrac fő része egy 7 zónás zsebrugó réteg, amely 12,5 cm magas és 1,8-2,0 mm huzalvastagságú. Ennek a szerkezetnek köszönhetően a matrac alkalmazkodik az Ön alvás közbeni mozgásához, egyenletes súlyeloszlást biztosít, és minimalizálja a nyomáspontokat.
A SILVER SUPERIOR matrac ráadásul megfordítható, ami azt jelenti, hogy mindkét oldalán azonos habréteg található, így rendszeres megfordításával meghosszabbíthatja élettartamát. Ezenkívül a H4-es keménység megfelelő alátámasztást biztosít a keményebb felületet kedvelők számára, és a 130 kg-os maximális terhelhetőségnek köszönhetően ez a matrac alkalmas a nehezebb emberek számára is.Ezt a matracot olyan rácsokhoz  tervezték, amelyeknél a lécek közötti maximális távolság 4,5 cm.
Röviden, a SILVER SUPERIOR matrac nemcsak minőségi termék, hanem a kényelmes és higiénikus alvás garanciája is. Az innovatív technológiáknak és a gondosan kiválasztott anyagoknak köszönhetően ez a matrac minden elvárásának megfelel, és minden éjjel nyugodt alvást biztosít.
Akár puha, közepes vagy nagyon kemény matracot keres, a matrac keménységének megítélése a különböző vásárlók körében némi eltérést mutat. Ez a szubjektív érzékelés az egyéni preferenciák, a testfelépítés vagy az alvási szokások eredménye lehet.
Miközben arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb segítséget és kényelmet nyújtsuk Önnek, érdemes megjegyezni, hogy a felhasználói súlytartományokra vonatkozó iránymutatásaink csak iránymutatást jelentenek. Minden vásárló másképp érzékelheti a matrac keménységét.
Ezért azt javasoljuk, hogy a matrac kiválasztásakor figyeljen saját preferenciáira és igényeire.

Matrac rétegek:

  • Ezüstionokkal impregnált Silverline huzat: Ezüstionokkal impregnált Silverline huzat
  • PU hab 3,5 cm
  • kárpitanyag
  • 7 zónás zsebrugók, magasság 12,5 cm, huzalvastagság 1,8-2,0 mm

 

Funkciók:

  • zsebrugók
  • 7 szilárdsági zóna
  • kétoldalas
  • cipzár
  • eltávolítható huzat
  • 3D szellőzősáv
  • a huzat 60C-ig mosható
  • antibakteriális tulajdonságok
  • antiallergén tulajdonságok
  • magasság 28 cm
  • keménység H4 kemény
  • huzat silver ionokkal
Magasság: 2 m
Szélesség: 1.6 m
Hossz: 0.28 m
Súly: 42.6 kg
Mennyiség: 1 db

Kollekció
Ajánlott termékek
Konyha belső botanikai stílusban - egy szoba, amely lélegzik a természettől

Konyha belső botanikai stílusban - egy szoba, amely lélegzik a természettől

A botanikus stílus rendkívül népszerű trend a lakberendezésben, amely az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Elsősorban a természetből való inspiráció, valamint a növények és természetes anyagok használata jellemzi. Ha felfrissítené konyhá

Peach Fuzz - Pantone szín 2024-re

Peach Fuzz - Pantone szín 2024-re

A Pantone Intézet kulcsszerepet játszik a színek és a dizájn területén, a divattól a grafikai tervezésig minden területen meghatározza a trendeket.

A kis előszoba elrendezése - ötletek, amelyeket érdemes használni

A kis előszoba elrendezése - ötletek, amelyeket érdemes használni

Az előszoba a legproblémásabb hely a lakásban. Általában kicsi és sötét, de folyamatosan használják. Az új épületekben az apartmanokban gyakran kombinálják a nappalival. Hogyan lehet egy kis szobát stílusosan díszíteni? Mindenesetre érdemes bevált módsze

Retro és vintage bútorok - mik a jellemzőik?

Retro és vintage bútorok - mik a jellemzőik?

A vintage stílus a berendezés és a dekoráció egyedi módja, amely a múltból merít ihletet, általában az 1920-as évektől az 1980-as évekig. A vintage stílus jellemzői közé tartozik a nosztalgikus visszatérés a korszakra jellemző esztétikához és elemekhez. E

Érdemes egy kanapét elhelyezni az ifjúsági szobában?

Érdemes egy kanapét elhelyezni az ifjúsági szobában?

Egy ifjúsági szoba kialakítása és berendezése kétségtelenül kihívást jelent, amelyhez egyensúlyt kell teremteni a funkcionalitás és a stílus között, valamint figyelembe kell venni a fiatal felhasználó egyéni preferenciáit és ízlését. Ennek a térnek nemcsa