Kerti asztal KRAKÓW

54213,00 HUF / db

Kerti asztal KRAKÓW

Kód: 8036662

54213,00 HUF / db


54213,00 HUF

kosárba rakom
szállítási és fizetési módok - további információk itt

Nyomtatás

Gyártó: MERKURY MARKET

Kód: 8036662

Elérhetőség A termék csak megrendelésre

Feladás -ig 14 munkanap

Magasság (cm):
68
Szélesség (cm):
70
Hossz [cm]:
150
A keret színe:
surowe drewno
Munkalap anyaga:
fa
Keret anyaga:
fa
Esernyő nyílás :
nem
Összecsukható:
nem

A KRAKÓW natúr kerti asztal tökéletes a kertbe vagy a teraszra. Helyet teremt a kényelmes pihenéshez vagy a családi és baráti összejövetelekhez.
Kizárólag válogatott tömör fenyőfából készült. A gyártási folyamat a fa hosszú távú, több évig tartó szárításával kezdődik a szabadban, ami hosszú élettartamot és ellenállást garantál a napsütéssel, nedvességgel, széllel és alacsony hőmérséklettel szemben. A gyártás utolsó szakaszában a fát kemencében szárítják a kívánt nedvességtartalomra.
Az FSC tanúsítvány garantálja, hogy a felhasznált fa minősített forrásból származik, és legálisan, az emberi jogok és a természeti környezet tiszteletben tartásával szerezték be.
A KRAKÓW kerti asztal válogatott fenyőfából készült. Nagyméretű, tágas asztallap akár 6 személy számára. Természetes kivitelben.
Méretek: 150 x 68 x 70 cm
Terhelhetőség: 50 kg
Az asztalhoz külön megvásárolható egy pad.
A tömör, természetes fenyőfa eleganciájával lenyűgözi Önt. A KRAKÓW kerti asztal ideális választás azok számára, akik értékelik az egyszerű stílust, az eleganciát és a kényelmet a termék legmagasabb minőségével és tartósságával kombinálva. A KRAKÓW kerti asztal hosszú évekig fogja díszíteni kertjét vagy teraszát.

Kollekció
Hogyan kell ápolni a fonott bútorokat?

Hogyan kell ápolni a fonott bútorokat?

Mindenki azt szeretné, ha a megvásárolt berendezés esztétikus és hosszú ideig működőképes lenne. A gondozott, megfelelően tisztított és karbantartott bútorok hosszabb ideig megőrzik esztétikus megjelenésüket, ezért érdemes egy pillanatra odafigyelni a tis