Kerti pad KRAKÓW

54213,00 HUF / db

Kerti pad KRAKÓW

Kód: 8036663

54213,00 HUF / db


54213,00 HUF

kosárba rakom
szállítási és fizetési módok - további információk itt

Nyomtatás

Gyártó: MERKURY MARKET

Kód: 8036663

Elérhetőség A termék csak megrendelésre

Feladás -ig 14 munkanap

Magasság (cm):
80
Szélesség (cm):
50
Hossz [cm]:
150
Szín:
nyers fa
Felhasznált anyag:
fa
Keret anyaga:
fa
Ülőhelyek száma :
3

A KRAKÓW természetes kerti pad tökéletes a kertbe vagy a teraszra. Helyet teremt a kényelmes pihenéshez vagy a családdal és barátokkal való találkozásokhoz.
Kizárólag válogatott tömör fenyőfából készült. A gyártási folyamat a fa hosszú távú, több évig tartó szárításával kezdődik a szabadban, ami garantálja a hosszú élettartamot és az UV-, nedvesség-, szél- és alacsony hőmérséklettel szembeni ellenállást. A gyártás utolsó szakaszában a fát kemencében szárítják a kívánt nedvességtartalomra.
Az FSC tanúsítvány garantálja, hogy a felhasznált fa minősített forrásból származik, és legálisan, az emberi jogok és a természeti környezet tiszteletben tartásával szerezték be.
A KRAKÓW kerti pad válogatott fenyőfából készült. természetes kivitelben.
Méretek: 150 x 51 x 80 cm, ülésmagasság 39 cm.
Terhelhetőség: 3 x 90 kg
A padhoz asztal is rendelhető.
A tömör, természetes fenyőfa eleganciájával nyűgözi le Önt. A KRAKÓW kerti pad ideális választás azok számára, akik értékelik az egyszerű stílust, az eleganciát és a kényelmet a termék legmagasabb minőségével és tartósságával kombinálva. A KRAKÓW kerti pad hosszú éveken át fogja díszíteni kertjét vagy teraszát.

Kollekció
Hogyan kell ápolni a fonott bútorokat?

Hogyan kell ápolni a fonott bútorokat?

Mindenki azt szeretné, ha a megvásárolt berendezés esztétikus és hosszú ideig működőképes lenne. A gondozott, megfelelően tisztított és karbantartott bútorok hosszabb ideig megőrzik esztétikus megjelenésüket, ezért érdemes egy pillanatra odafigyelni a tis