Hul Flysta kerti szék szürke

29252,00 HUF / ks

Hul Flysta kerti szék szürke

Kód: 8033272

29252,00 HUF / ks


29252,00 HUF

kosárba rakom
szállítási és fizetési módok - további információk itt

Nyomtatás

Kód: 8033272

Elérhetőség A termék elérhető

Feladás -ig 5 munkanap

Magasság (cm):
96
Szélesség (cm):
55
Mélység (cm):
66
Szín:
szürke
Ülés anyaga:
fém
Keret anyaga:
fém
Karfák:
igen
Háttámla szabályozása:
nem
Felhalmozás:
igen
Max. statikus terhelés (kg):
110
Összecsukható:
nie
Párnákkal együtt:
nem

A Hul Flysta egy kerti szék, amely ötvözi a modernséget, a kényelmet és a tartósságot. A szék szürkére festett fémből készült, mely könnyű és stabil. Az ülés és a háttámla fémhálóból készült, amely kényelmes, szellős és könnyen tisztítható.

A Hul Flysta szék karfája és háttámlája dekoratív akácfával van bevonva, amely melegséget és eleganciát ad. Az akácfa tartós és időjárásálló, gyönyörű színe és textúrája van. A karfa és a háttámla is finom ívekkel rendelkezik, amelyek további kényelmet és támogatást biztosítanak.

A Hul Flysta szék modern és minimalista dizájnjának köszönhetően bármilyen kerti stílushoz illik. A szürke szín divatos és könnyen összeilleszthető más bútorokkal, kiegészítőkkel. A Hul Flysta szék könnyen összeszerelhető és tárolható, így nem foglal sok helyet. A Hul Flysta szék kiváló választás azoknak, akik értékelik a kényelmet, az eleganciát és a minőséget. Rendelje meg a Hul Flysta széket még ma, és élvezze a kerti bútorok szépségét és funkcionalitását.

Kollekció
Hogyan kell ápolni a fonott bútorokat?

Hogyan kell ápolni a fonott bútorokat?

Mindenki azt szeretné, ha a megvásárolt berendezés esztétikus és hosszú ideig működőképes lenne. A gondozott, megfelelően tisztított és karbantartott bútorok hosszabb ideig megőrzik esztétikus megjelenésüket, ezért érdemes egy pillanatra odafigyelni a tis