Morley kerti szék

29252,00 HUF / ks

Morley kerti szék

Kód: 8033273
tester
Morley kerti szék
Újdonság

29252,00 HUF / ks


Nyomtatás

Kód: 8033273

Elérhetőség Jelenleg nem elérhető

Magasság (cm):
87
Szélesség (cm):
55
Mélység (cm):
65
Szín:
szürke
Ülés anyaga:
textilén
Keret anyaga:
alumínium
Karfák:
igen
Háttámla szabályozása:
nem
Felhalmozás:
nem
Max. statikus terhelés (kg):
110
Összecsukható:
nie
Párnákkal együtt:
nem

A Morley egy kerti szék, amely ötvözi a modernséget, a kényelmet és a tartósságot. A szék antracit színű alumínium vázzal rendelkezik, amely könnyű, stabil és korrózióálló. Az ülés és a háttámla textilénből készült, amely puha, tartós és könnyen tisztítható. A textilén emellett légáteresztő és gyorsan száradó, kellemes hűvösséget és frissességet biztosítva.

A Morley szék karfái is természetes eukaliptuszfával vannak bevonva, amelyek melegséget és eleganciát adnak. Az eukaliptusz fa tartós és időjárásálló, gyönyörű színe és textúrája van. A karfák további kényelmet és tartást biztosítanak a karoknak.

A Morley szék modern és minimalista dizájnjának köszönhetően bármilyen kerti stílushoz illik. Az antracit szín divatos és könnyen összeilleszthető más bútorokkal, kiegészítőkkel. A Morley szék könnyen összeszerelhető és tárolható, így nem foglal sok helyet. A Morley szék kiváló választás azok számára, akik értékelik a kényelmet, az eleganciát és a minőséget. Rendeljen egy Morley széket még ma, és élvezze a kerti bútorok szépségét és funkcionalitását.

Kollekció
Hogyan kell ápolni a fonott bútorokat?

Hogyan kell ápolni a fonott bútorokat?

Mindenki azt szeretné, ha a megvásárolt berendezés esztétikus és hosszú ideig működőképes lenne. A gondozott, megfelelően tisztított és karbantartott bútorok hosszabb ideig megőrzik esztétikus megjelenésüket, ezért érdemes egy pillanatra odafigyelni a tis