Vonzó és modern, kőből készült előszoba

17.05.2024

A modern belsőépítészet szokatlan megoldásokat alkalmaz. A szokatlan anyagokra és a színek és minták érdekes kombinációira összpontosít. A vonzó motívumok a jó ötletek és az esztétikus tervezés kombinációja. A dekoratív kő, amelyet a falakon, a padlón, valamint a mennyezeten helyeznek el, a közelmúltban a lakberendezési divat slágerévé vált.

A dekoratív kővel érdekes belső tereket rendezhet. Az előszobában a falnak csak egy darabját boríthatja dekoratív kővel - látni fogja, hogy még egy ilyen kis változás is csodálatos hatást kelt! Nézze meg, hogy a beltéri díszítőkövek hogyan tudnak tetszeni, milyen színeket érdemes választani, és hogy jobb-e természetes vagy műkövet választani a díszítéshez.

Vonzó és modern, kőből készült előszoba


Ebben a cikkben:

1. Belsőépítészeti kő

2. Folyosó dekoratív kővel

3. Természetes vagy mesterséges kő?

4. Vagy dekoratív csempe?

5. Modern és klasszikus belsőépítészethez

6. Kő vagy tégla?

7. Világos vagy sötét színek

8. A folyosó díszítése kővel - miért éri meg?

9. Nehéz a kőburkolás?



Belsőépítészeti kő

Egy folyosó dekoratív kővel való burkolása merész lépés, de egyre többen döntenek úgy, hogy megteszik. Ez a dekoráció egyszerre egyedi és nem foglal sok helyet - végül is ez a folyosó falfelületének befejező eleme. A dekoratív kő felhasználása a belsőépítészetben is nagyon széleskörű, így könnyen illeszthető valami érdekes a választott belsőépítészeti stílushoz vagy építészeti előfeltételekhez.

A díszkő főként a falakon használatos, de a padlón, sőt a mennyezeten is megtalálható. A díszkő használata széleskörű, és egy elrendezésben gyakran érdekes részletként jelenik meg, nem pedig domináns elemként - inkább egy falon vagy egy falrészleten, mint az egész helyiségben.

A kínálatunkban található érdekes termékek lehetővé teszik, hogy olyan eredeti belső teret hozzon létre, amely már az első lépéstől kezdve elkápráztatja vendégeit. Egy dekoratív kővel az elrendezés biztosan érdekesebb lesz.

A belső terek kőburkolata nemcsak különböző formájú, hanem színű és mintázatú is lehet. Így a sokoldalúsága igazán nagyszerű lesz.

Folyosó dekoratív kővel

A folyosó dekoratív kővel való kibélelése jelentősen megváltoztathatja a belső teret. A természetes kő feltűnő dekoratív akcentus, amely biztosan felkelti a vendégek figyelmét. Ezért érdemes úgy dönteni, hogy nem a folyosó összes falát, hanem csak egy falrészletet vagy az egyik falat borítja - ez érdekes elrendezést eredményez.

Kis folyosókon is használhatunk díszkőburkolatot, de ezt fokozott óvatossággal kell végezni. Egy folyosó dekoratív kővel való befejezése nem foglal sok helyet, de a mintás csempék használata optikailag kisebbé teheti a belső teret. Ezért kerülje a sötét kőmintákat, inkább használjon világos színű díszítőkövet. Rengeteg lehetőség van, és üzletünkben számos érdekes mintát talál, amelyeket otthon is felhasználhat.

Az előszoba kővel való díszítése különösen megfontolandó. Válasszon olyan termékeket, amelyek nem szívnak fel túl sok nedvességet, és amelyek könnyen tisztíthatók. Végül is az előszoba az a hely, ahol a nedves kabátokat felakasztják és a piszkos cipőket elrakják, ezért ügyeljen arra, hogy a felületek könnyen tisztíthatók és vízállóak legyenek.

Folyosó dekoratív kővel

Természetes vagy mesterséges kő?

Egy folyosó természetes díszkővel való burkolása nagyon drága lehet, ezért gyakran döntenek úgy, hogy olcsóbb műkövet használnak. A mesterséges díszkő esztétikailag általában nem különbözik túlságosan a természetes társaitól, de szokatlan színekkel és mintákkal büszkélkedhet. Jó választás azoknak, akiket érdekel a kő, ugyanakkor nem engedhetik meg maguknak a rendkívül drága megoldásokat.

Prírodný kameň sa používa na podlahy s väčšou pravdepodobnosťou ako umelý kameň kvôli jeho trvácnosti, odolnosti proti poškriabaniu a celkovej pevnosti.

Vagy dekoratív csempe?

A természetes kő és a műkő alternatívája minden bizonnyal a természetes kő mintázatú és színű dekoratív csempe lesz. Az előszoba dekoratív kővel való burkolása gyakran nagyon drága, a kerámiacsempe pedig határozottan olcsóbb és nem kevésbé esztétikus.

A természetes követ utánzó csempéknek köszönhetően nagyobb szabadságot engedhet meg magának a belsőépítészetben és az érdekes kombinációkban.

Modern és klasszikus belsőépítészethez

A természetes és mesterséges kő, valamint a természetes követ utánzó dekoratív csempék sokoldalú termékek, amelyek tökéletesen illeszkednek mind a modern, mind a klasszikus belső terekbe. A széles színválaszték és a változatos minták megkönnyítik a termékek kiválasztását. A dekoratív kő felhasználása ezért igazán széleskörű.

A naturalista, öko, boho vagy városi dzsungel elrendezések különösen szépen mutatnak a dekoratív kővel. Még a skandináv, a provence-i és a glamour stílusok is profitálnak egy vonzó kőből készült előszoba kialakításából.

Kő vagy tégla?

A dekoratív kőburkolat többféleképpen használható. A természetes kő vagy műkő lerakható csempe vagy egyedi kődarabok formájában. A kő lerakásával szabályos vagy lazább elrendezés hozható létre.

Sokan úgy döntenek, hogy a folyosót dekoratív téglával bélelik ki. Az egyedi téglák vagy téglamintás csempék ugyanolyan népszerűek, mint a természetes kő. Gyakran jelennek meg ipari vagy boho-stílusú elrendezésekben.

Kő vagy tégla?

Világos vagy sötét színek

A dekoratív csempe vagy dekoratív kő kiválasztásakor fordítson különös figyelmet a termékek színeire. A világos színű csempéket kisebb belső terekben célszerű elhelyezni, mivel a sötétebb csempék feleslegesen kicsinek tűnhetnek. Az előszoba falainak sötét árnyalatú kővel való kibélelése jó ötlet tágasabb, jól megvilágított belső terekben.

A folyosó díszítése kővel - miért éri meg?

Dekoratív követ szeretne használni? Az elrendezések igazán érdekesek lehetnek. A dekoratív kővel a belső terek csodálatos megjelenést kapnak. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy szokatlan, dinamikus és élénkítő elrendezéseket hozzon létre.

A dekoratív kő ideális arra, hogy maga díszítse az előszobát - nem lesz szükség extra dekorációra, így a megspórolt helyet felhasználhatja bútorokra vagy kiegészítőkre.

Nehéz a kőburkolás?

A díszkő tényleges lerakása általában nem okoz nagyobb gondot ügyfeleinknek. Javasoljuk, hogy nézze meg a honlapunkon található oktatóvideókat, amelyek segítenek a kő esztétikus elrendezésében.

vissza