Hogyan helyezzünk el egy mosógépet egy kis fürdőszobában?

18.04.2023

Az egyik leggyakrabban használt készülék minden otthonban kétségtelenül a mosógép. Nehéz elképzelni az életet mosógép nélkül, de mivel ez a háztartási gép meglehetősen nagyméretű, gyakran nehéz gond nélkül elhelyezni otthonunkban. A mosógépnek gyakran a konyhában hagynak helyet, de leggyakrabban a mosógépet a fürdőszobában helyezik el. Ha kíváncsi arra, hogyan helyezzen el egy mosógépet a fürdőszobában, akkor a legjobb helyen jár. Útmutatónk segítségével könnyebben találhat helyet a mosógépnek még egy kis helyiségben is. Nézze meg, hogyan boldoguljon a mosógép elhelyezésével egy kis fürdőszobában.

Hogyan helyezzünk el egy mosógépet egy kis fürdőszobában?


Ebben a cikkben:

1. Egy kis fürdőszoba elrendezése mosógéppel - egy ilyen megoldás előnyei és hátrányai

2. Hogyan lehet elrejteni a mosógépet a fürdőszobabútorban?

3. Kis fürdőszobában egy fülkében elrejtett mosógéppel

4. Tetőtérben- mosógép a fürdőszobában, ferdén elrejtve

5. Mosógép egy kis fürdőszobában - lehetséges!



Egy kis fürdőszoba elrendezése mosógéppel - egy ilyen megoldás előnyei és hátrányai

A legfunkcionálisabb és legkényelmesebb megoldás egy mosógép elhelyezésére egy házban vagy lakásban természetesen egy külön műszaki helyiség - egy mosókonyha - lenne, amelyet egy ilyen eszköznek szentelnének. Ez azonban nem mindig lehetséges, így a mosógép elrejtése a fürdőszobában lesz olyan megoldás, amelyre sokaknak szüksége lesz. Egy kis fürdőszobának kicsi a helyisége, ezért egy kis fürdőszobát megfelelően kell kialakítani, hogy még akkor is funkcionális és esztétikus legyen, ha egy olyan nagy berendezésnek ad otthont, mint a mosógép. A megfelelő mosógéppel könnyebb berendezni a fürdőszobát. A túl nagy, nem megfelelő méretű vagy megjelenésű berendezések megzavarhatják az elrendezés megjelenését, ezért ügyeljen arra, hogy ha a mosógép látható, akkor az esztétikus legyen, és illeszkedjen az egész elrendezéshez.

Hogyan lehet elrejteni a mosógépet a fürdőszobabútorban?

Ha egy kis fürdőszobát szeretne mosógéppel berendezni, gondoskodjon a kis fürdőszoba jó kialakításáról. Egy kis térben mindennek meg kell találnia a helyét, nem ajánlott túl sok elemet kitenni. Emiatt gyakran mindent a fürdőszobabútor Merkury Market ajtajai mögé rejtenek. A szekrényben vagy oszlopban elhelyezett mosógép nem látható, így nem fog annyira feltűnni egy kis fürdőszobában. Egy elölről tölthető mosógépet a bútorban is elhelyezhetünk. A felültöltős mosógép nagyobb szekrényt igényel, ezért ha ilyet választ, ügyeljen arra, hogy legyen elég hely a mosógép ajtajának kinyitásához.

Kis fürdőszobában egy fülkében elrejtett mosógéppel

Kis fürdőszobában egy fülkében elrejtett mosógéppel

Egy kis fürdőszobában egy rejtett mosógép érdekes megoldás, és érdemes kihasználni a jelenlegi építészeti helyzetet, hogy elrejtse ezt a készüléket. Ha a fürdőszobában van egy fülke, akkor jó ötlet a mosógépet olyan fülkébe helyezni, hogy a készülék ne legyen annyira látható. Ha a fülke nincs ajtó mögé rejtve, és a mosógép látható, ne feledje, hogy esztétikus legyen. Manapság a mosógépgyártók nem csak a funkcionalitásra, hanem a berendezés esztétikájára is nagy hangsúlyt fektetnek, így egy szép mosógép megvásárlása nem lesz olyan nehéz. A mosógépnek a helyiségbe való integrálása ennek köszönhetően sokkal könnyebb lesz.

Tetőtérben- mosógép a fürdőszobában, ferdén elrejtve

A mosógép elhelyezése nem mindig egyszerű. Ebben a kérdésben különösen problémás lehet a tetőtérben lévő fürdőszoba, ahol a legtöbb fürdőszobai elemet nem lehet ferdén elhelyezni. A kis tetőtéri fürdőszobák tulajdonosainak azonban nem kell lemondaniuk arról, hogy mosógépet helyezzenek el a helyiségben - még ha a kádat, a zuhanyzót vagy a WC-t nem is ferdén helyezik el, kiderülhet, hogy a mosógép tökéletesen elfér. Ezért, ha kis tetőtéri fürdőszobája van, vagy ha ferde felületű fürdőszobája van, a mosógép ferde alá helyezése jó megoldás lesz. Ebben az esetben érdemes elöltöltős mosógépet választani, mivel a felültöltős modellek nem biztos, hogy teljesen ki tudnak nyílni ferdén.

Mosógép egy kis fürdőszobában - lehetséges!

Mosógép egy kis fürdőszobában - lehetséges!

A fürdőszobákban, különösen a kicsikben, nehéz egyedi elrendezéssel előállni. Egy mosógép azonban képes ott állni, és mégis funkcionális és esztétikus eleme lehet a térnek. Könnyen elrejtheted a bútorokban, egy alkóvban vagy egy ferde ajtó alatt. Így elrejtve a mosógép nem fog jelentősen kilógni a sorból, és mégis praktikus marad. A látszattal ellentétben egy kis fürdőszoba esetében számos olyan megoldást talál, amelyek lehetővé teszik a mosógép praktikus és esztétikus elhelyezését. Egy nagyobb fürdőszobában nem okoz gondot a mosógép elhelyezése, de érdemes úgy telepíteni a mosógépet, hogy mégis minden szépen elrendezett és kényelmesen használható legyen.


Merítsen ihletet!


Egy kis fürdőszoba, ahol mindennek megvan a helye


Hogyan védjük a fürdőszobabútorokat a nedvességtől


Melyik fürdőszoba pult válassza? Inspirációk


 

vissza