Természetes rattanból készült Maribel bútorkészlet 2+1+1

272621,00 HUF / kpl

Természetes rattanból készült Maribel bútorkészlet 2+1+1

Kód: 8034143

272621,00 HUF / kpl


272621,00 HUF

kosárba rakom
szállítási és fizetési módok - további információk itt

Nyomtatás

Kód: 8034143

Elérhetőség A termék elérhető

Feladás -ig 5 munkanap

Méretek kanapé:
110x66x86
Ülőhelyek száma :
4
Párnákkal együtt:
igen
Bútor színe:
természetes
Munkalap anyaga:
edzett üveg
Keret anyaga:
rattan
Asztal a szettben:
igen
Fedezze fel az Elodia kerti bútorkészlet egyediségét, ahol a hagyományos kézművesség találkozik az eleganciával. A szett minden eleme, a kanapétól a két kényelmes fotelig és egy asztalig, természetes rattanból – köbösből – kézzel készült, ami egyedi karaktert kölcsönöz neki.
 
Kanapé és fotelek:
A kényelmes ülések pihenésre csábítanak, puha párnáik pedig a természet kebelében való pihenés ígéretei. A kézzel szőtt kubu rattan nemcsak szilárdságot és tartósságot biztosít, hanem olyan műalkotás is, amely textúrájával és színmélységével vonzza a tekintetet.
 
Asztal:
A szett központi pontja egy üveglappal ellátott asztal, amely tökéletesen visszaadja a fonat szépségét és könnyen tisztítható. Tökéletes hely reggeli kávéhoz vagy esti találkozókhoz egy pohár bor mellett.
 
Az Elodia szett minden eleme nem csak funkcionális, hanem az idő próbáját kiállt kézműves mesterség tanúsága is. A fenntartható módon előállított természetes rattan kiemeli a szett ökológiai jellegét, kézzel készített minősége pedig garantálja, hogy minden darab egyedi legyen.
 
Az Elodia készlet több, mint bútor – ez egy természetközeli életstílus, kényelem és szépség, amely évekig kitart.
Kollekció
Hogyan kell ápolni a fonott bútorokat?

Hogyan kell ápolni a fonott bútorokat?

Mindenki azt szeretné, ha a megvásárolt berendezés esztétikus és hosszú ideig működőképes lenne. A gondozott, megfelelően tisztított és karbantartott bútorok hosszabb ideig megőrzik esztétikus megjelenésüket, ezért érdemes egy pillanatra odafigyelni a tis