Napozóágy Sicilia fekete

17551,00 HUF / ks 13164,00 HUF / ks
Korábbi ár: 17551,00 HUF / ks

Napozóágy Sicilia fekete

Kód: 8027904U

13164,00 HUF / ks

A kedvezmény érvényes:
-tól: 2024-03-27 -ig 2024-09-30 23:00
A promóciós időszakon kívüli általános ár: 17551,00 HUF / ks
Korábbi ár:
17551,00 HUF / ks

13164,00 HUF

kosárba rakom
szállítási és fizetési módok - további információk itt

Nyomtatás

Kód: 8027904U

Elérhetőség A termék elérhető

Feladás -ig 5 munkanap

Hossz [cm]:
200
Szélesség (cm):
65
Magasság (cm):
100
Szín:
fekete
Ülés anyaga:
textilén
Keret anyaga:
oceľ
Max. statikus terhelés (kg):
100
Háttámla szabályozása:
igen
Összecsukható:
nem
Karfák:
igen

A nyugágy hibás, 2023-as szezonból. Tárolási nyomok vannak rajta - karcok, horzsolások. Csak személyes átvétel lehetséges. Az ajánlat szemléltető fotókat tartalmaz az egyik Merkury Market áruház termékeiről.

Erős és kényelmes kertiágy, magas lábakkal, a maximális kényelem érdekében. Az állítható háttámla, a széles kartámaszok és a nagy méretek miatt kényelmes  kanapévá válik szinte mindenkinek. A vastag, porréteggel bevont fémkeretként használt szilárd anyagok, valamint egy jól kifeszített, víztaszító textilanyag lehetőséget ad e bútoroknak az év szinte minden évszakában történő felhasználásra. A többi a nap bármely szakában felhasználható, az alkalmazott anyag nem zavarja, adaptálódik a testhez, az anyag nagyon gyorsan szárad és könnyen tisztán tartható, csak nedves ruhával használjon. A székek nagyon praktikusak és kényelmesek, tekintettel a relatív magasságra, amelyen feküdni és felkelni lehet a legkisebb gond nélkül és erőfeszítés nélkül, minden bizonnyal tökéletes pihenést biztosítanak. Ideális kerthez, erkélyhez vagy teraszhoz. Az üléstartó biztonságosan beállítva és rögzítve van a mély rudakban, így nem kell aggódnia a nem kívánt összecsukódás miatt.

JÓ TUDNI:
*Textilén- egyfajta hállós kárpitos szövet,amely vinilből készült, kültéri használatra tervezve. A szövet nem szívja fel a vizet, rugalmas és tartós, még nagy terhelés esetén is, továbbá ellenáll a napsugárzóknak. Nem tapad a szennyeződés, a por vagy a penész, gyorsan száradó és könnyen tisztítható.

Kollekció
Hogyan kell ápolni a fonott bútorokat?

Hogyan kell ápolni a fonott bútorokat?

Mindenki azt szeretné, ha a megvásárolt berendezés esztétikus és hosszú ideig működőképes lenne. A gondozott, megfelelően tisztított és karbantartott bútorok hosszabb ideig megőrzik esztétikus megjelenésüket, ezért érdemes egy pillanatra odafigyelni a tis