Nambu szürke technorattan bútorkészlet

615835,00 HUF / ks

Nambu szürke technorattan bútorkészlet

Kód: 8031769

615835,00 HUF / ks


Nyomtatás

Kód: 8031769

Elérhetőség Jelenleg nem elérhető

Méretek kanapé:
-
Ülőhelyek száma :
5
Párnákkal együtt:
igen
Párnák színe:
szürke
Bútor színe:
természetes
Munkalap anyaga:
edzett üveg
Keret anyaga:
alumínium
Asztal a szettben:
igen
Fotel a szettben:
igen

Ha olyan kerti bútort keres, amely ötvözi az eleganciát, a kényelmet és a tartósságot, a Nambu a tökéletes választás az Ön számára. A Nambu egy kiváló minőségű technorattanból készült kerti bútorkészlet, amely a természetes rattant utánozza, de ellenáll az időjárási viszonyoknak, UV sugárzásnak és nedvességnek. A technorattan emellett könnyen tisztítható és karbantartható, így a bútorok sokáig szolgálni fognak.

A Nambu készlet két fotelből, egy kanapéból és két üveglappal ellátott asztalból áll. A bútor masszív, alumínium vázon lévő szerkezettel rendelkezik, amely biztosítja a stabilitást és a tartósságot. A fotelek és a kanapé vastag és kényelmes párnákkal vannak felszerelve, amelyek biztosítják a kényelmet és a pihenést. A párnák strapabíró anyagból készültek, párnahuzatuk eltávolítható és mosható. A párnák színe a technorattan színéhez igazodik, harmonikus egészet alkotva.

A Nambu készlet minden kertbe, teraszra vagy erkélyre illeszkedik, stílust és eleganciát adva neki. A bútorok tetszőlegesen elrendezhetők, így bármilyen térbe beilleszthetők. A Nambu készlet tökéletes bútor azoknak, akik értékelik a magas minőséget, kényelmet és esztétikát. Rendelje meg a Nambu készletet még ma, és élvezze a szépséget, a funkcionalitást és a stílust kertjében.

Kollekció
Hogyan kell ápolni a fonott bútorokat?

Hogyan kell ápolni a fonott bútorokat?

Mindenki azt szeretné, ha a megvásárolt berendezés esztétikus és hosszú ideig működőképes lenne. A gondozott, megfelelően tisztított és karbantartott bútorok hosszabb ideig megőrzik esztétikus megjelenésüket, ezért érdemes egy pillanatra odafigyelni a tis