Matrac Somni Latex Hybrid 160x200 H4 Hybrid

194618,00 HUF / db

Matrac Somni Latex Hybrid 160x200 H4 Hybrid

Kód: 7312521

194618,00 HUF / db


194618,00 HUF

kosárba rakom
szállítási és fizetési módok - további információk itt

Nyomtatás

Gyártó: MERKURY MARKET

Kód: 7312521

Elérhetőség A termék elérhető

Feladás -ig 5 munkanap

Szín:
fehér/szürke
Hossz [cm]:
200
Szélesség (cm):
160
Súly (kg):
40,9
Magasság (cm):
27
További információ:
hengerelt matrac
Fekvőfelület (cm):
160x200
Termék típusa:
hibrid matracok
Kárpit anyag:
matracszövet
Matrac keménysége:
kemény

A SOMNI LATEX matrac a kényelem és a minőségi alvás szinonimája, amely még a legigényesebb felhasználók elégedettségét is garantálja. Ez az anyag kiemelkedik a versenytársak közül, és olyan kényelmet biztosít a felhasználó számára, amely minőségi alvást jelent. Egyoldalas matrac, amely minden éjszaka kényelmes alvást biztosít. A huzata levehető és mosható, ami segít tisztán és frissen tartani.

Kinek ajánlott?
A SOMNI LATEX matrac azoknak való, akik értékelik a kényelmet, és szeretnék megelőzni a gerincfájdalmakat és az izomfeszültséget. Ideális választás azoknak, akik gerincproblémáktól vagy más betegségektől szenvednek, mivel a fedőrétegek és a megfelelő rugók stabilizálják és egyenletesen elosztják a testsúlyt, csökkentve a gerincre nehezedő nyomást.

A SOMNI LATEX matrac előnyei
Kiváló minőségű anyagok - a termék a legmagasabb minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és az erősséget.
Kényelem - a latexrétegnek köszönhetően a matrac kivételes kényelmet és komfortot biztosít alvás közben.
Megfelelő alátámasztás - a matrac megfelelő alátámasztást nyújt a felhasználó gerincének, csökkentve a hátfájás kockázatát.Stabilitás - a matrac stabil és rugalmas, ami azt jelenti, hogy nem fog összeesni a matrac belsejében, ami néhány olcsóbb modellnél előfordul.
Nyomáscsökkentés - szerkezetének köszönhetően a SOMNI LATEX matrac felszabadítja a nyomáspontokat, így csökkenti a hátfájás és más betegségek kockázatát.
Könnyen tisztítható - Könnyen tisztítható, mivel huzata levehető és mosható.
Alkalmas allergiások számára - A latex természetes anyag, amely alkalmas az allergiások számára.
Tartósság - A SOMNI LATEX matrac szerkezete az intenzív használat ellenére is változatlan marad, így hosszú évekig élvezheti a kényelmes alvást.

Az alváskomfortra gyakorolt hatás
A SOMNI LATEX matrac legfőbb előnye a latexréteg, amely kivételes kényelmet biztosít alvás közben. A latex olyan egyedi tulajdonságokkal rendelkező anyag, amely alvás közben körülöleli és alátámasztja az egész testet, így biztosítva a maximális kényelmet és komfortot. A latexnek köszönhetően a SOMNI LATEX matrac alkalmazkodik a test alakjához, megfelelő alátámasztást biztosít a gerincnek és csökkenti a nyomáspontokra nehezedő nyomást. Ennek köszönhetően pihentető és kényelmes alvást élvezhetünk, ami napközbeni jó közérzetünkben és teljesítményünkben is megmutatkozik.Innovatív alvás technológia
A Q-Dry&Soft huzat egy innovatív alvástechnológiát vezet be, amely átalakítja a hagyományos poliésztert, kiküszöbölve az olyan hátrányokat, mint a durva tapintás és az alacsony abszorpció. Ennek a technológiának köszönhetően az anyag tökéletesen hidrofil lesz, biztosítva a hatékony nedvességelvezetést és a poliészter puha tapintását, ami páratlan alvási kényelmet eredményez.

MATRACRÉTEGEK:

  • Q-Dry&Soft huzat
  • 3 cm latexhab
  • Comfort hab 2,7 cm
  • 7-ZONE BAGS BAGS SYSTEM 18 cm
  • 2,7 cm támasztóhab
  • damaszt szövet alj


Kapható méretek: 160x200. A matrac a feltekerésnek köszönhetően kb. három nap alatt visszanyeri alakját. Az ár nem tartalmazza a rácsot. MEGJEGYZÉS: A matracot ívelt léceken lévő megfelelő ráccsal együtt kell használni: pl. Birkflex, Duoflex, Twinflex, Trioflex, Twinpack,

A hengerelt matracok kibontása - fontos iránymutatások a kényelem és a tartósság érdekében

A számos előny ellenére, mint például a könnyebb szállítás és a különböző méretek, van egy fontos feladat, amit figyelembe kell venni - a matrac kicsomagolása közvetlenül a szállítás után. A rollaway matracokat a szállításhoz feltekerik, de ebben a formában nem hosszú távú tárolásra szánták őket, ami sérüléshez és a kényelem elvesztéséhez vezethet. Ezért javasoljuk, hogy a matracot a kiszállítás után azonnal csomagolja ki, és legalább 48 órán keresztül hagyja használatlanul és tehermentesen, hogy a matrac elérje teljes méretét és kényelmi tulajdonságait. Bár a matrac megfelelő körülményeinek biztosítása kihívást jelenthet, ezeket a tippeket azért adjuk, hogy Ön élvezhesse a kényelmet és elégedettséget a vásárlással.

Ajánlott termékek
Érdemes egy kanapét elhelyezni az ifjúsági szobában?

Érdemes egy kanapét elhelyezni az ifjúsági szobában?

Egy ifjúsági szoba kialakítása és berendezése kétségtelenül kihívást jelent, amelyhez egyensúlyt kell teremteni a funkcionalitás és a stílus között, valamint figyelembe kell venni a fiatal felhasználó egyéni preferenciáit és ízlését. Ennek a térnek nemcsa

Hangulatos és kényelmes - hálószobabútorokat választunk

Hangulatos és kényelmes - hálószobabútorokat választunk

A hálószoba a ház legszemélyesebb belső tere, és békét és kikapcsolódást nyújt. A projektek megtekintése során, például az Inspirációk fülön, észrevesszük, hogy a hálószobabútor a kínált termékek nagy része. De a legszebb ágyak, szekrények, fiókos...

Peach Fuzz - Pantone szín 2024-re

Peach Fuzz - Pantone szín 2024-re

A Pantone Intézet kulcsszerepet játszik a színek és a dizájn területén, a divattól a grafikai tervezésig minden területen meghatározza a trendeket.

Retro és vintage bútorok - mik a jellemzőik?

Retro és vintage bútorok - mik a jellemzőik?

A vintage stílus a berendezés és a dekoráció egyedi módja, amely a múltból merít ihletet, általában az 1920-as évektől az 1980-as évekig. A vintage stílus jellemzői közé tartozik a nosztalgikus visszatérés a korszakra jellemző esztétikához és elemekhez. E

Konyha belső botanikai stílusban - egy szoba, amely lélegzik a természettől

Konyha belső botanikai stílusban - egy szoba, amely lélegzik a természettől

A botanikus stílus rendkívül népszerű trend a lakberendezésben, amely az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Elsősorban a természetből való inspiráció, valamint a növények és természetes anyagok használata jellemzi. Ha felfrissítené konyhá