Kraft&Dele IGBT 330A inverteres hegesztőgép + LCD KD1855

27298,00 HUF / db

Kraft&Dele IGBT 330A inverteres hegesztőgép + LCD KD1855

Kód: 2720326

27298,00 HUF / db


27298,00 HUF

kosárba rakom
szállítási és fizetési módok - további információk itt

Nyomtatás

Kód: 2720326

Elérhetőség A termék elérhető

Feladás -ig 7 munkanap

A KD1855 hegesztő sokoldalúan használható rozsdamentes acél, ötvözött acél, szénacél, réz és más színesfémek hegesztésére. Különböző típusú savas, lúgos és cellulóz elektródák használhatók.
A nagy hatékonyságú inverter folyamatos elektromos ívet biztosít. A tápegység nagy teljesítményű IGBT egyenirányítóból (a MOSFET technológia újabb folytatása) áll, amely biztosítja a berendezés kis tömegét és nagy megbízhatóságát.
A KD1855 hegesztőgép fejlett PWM hegesztési technológiát alkalmaz. A PWM technológia lehetővé teszi a hegesztéshez és vágáshoz használt nagy teljesítményű villamos energia előállítását.

Nagyon kis külső méretek és alacsony súly, ami példátlan ebben a felszerelési osztályban, kb. 4 kg. Ez lehetővé teszi, hogy a hegesztő bármilyen körülmények között és bármilyen helyzetben szabadon dolgozhasson. A méret, a súly és a hegesztési minőség optimális kombinációja teszi verhetetlenné ezt a berendezést.
A hálózati vagy generátoros áramellátás lehetőségével a készülékek ideálisak a terepi munkavégzéshez, akár hosszú tápkábelekkel is. A könnyű, kompakt kialakításnak köszönhetően a berendezések rendkívül mobilak, és rendkívül nehezen hozzáférhető helyeken is dolgozhat. Az összes szükséges berendezést egy kézzel is magával viheti.

Modell: KD1855
Eszköz típusa: IGBT inverteres hegesztőgép
Feszültség: 230V/50-60Hz
Bemeneti áram: 6980W
Kimeneti áramtartomány: 20-330A
Névleges kimeneti feszültség: 29,2V
Üzemidő: 60%
Teljesítménytényező: 0,93/td>
Szigetelési osztály: B
Védettségi fok:IP21S
Súly: 4 kg
Méretek: 440 x 230 x 295 mm

A KÉSZLET ÖSSZETÉTELE
- Inverteres MMA hegesztő KD1855
- Hegesztőkábel elektródatartóval
- Földelő kábel bilinccsel
- Védőpajzs üveggel
- Lengyel nyelvű használati útmutató
- 12 hónap garancia
- Eredeti csomagolás
- Számla vagy nyugta.

Hogyan készítsünk egy fából készült szerszámosládát magunknak?

Hogyan készítsünk egy fából készült szerszámosládát magunknak?

A szerszámosláda hasznos elem a műhelyben, garázsban vagy a kertben. Rendben tartja szerszámait, megkönnyíti a munkát és tisztán tartja a barkácsterületet. A szerszámosláda megléte azt is megkönnyíti, hogy a szerszámokat más helyre vigye, elvégre az ottho

Hasznos eszközök lakásfelújításhoz - tudd meg, mi nem hiányozhat!

Hasznos eszközök lakásfelújításhoz - tudd meg, mi nem hiányozhat!

Nehéz elképzelni egy házat szerszámok nélkül. Bár nem mindig becsüljük meg az értéküket, ebben az esetben a szerszámok megkönnyítik a mindennapi munkát, és segítenek a kisebb hibák kijavításában. A lakásfelújítás nélkülözhetetlen elemei. Egy ...