Kerti napernyő LED 300 cm

32368,00 HUF / db

Kerti napernyő LED 300 cm

Kód: 8080828

32368,00 HUF / db


32368,00 HUF

kosárba rakom
szállítási és fizetési módok - további információk itt

Nyomtatás

Gyártó: MERKURY MARKET

Kód: 8080828

Elérhetőség A termék elérhető

Feladás -ig 10 munkanap

Szín:
narancssárga
Bordák száma:
8
Szélesség az elrendezés után (cm):
295
Szétrakás :
hajtókar
Dőlésszög szabályozás:
nem
Huzat anyaga:
poliészter
Fedél súlya :
160 g/m2
Rúd anyaga:
acél
Rúd átmérője (mm):
42/48
Tartalmazza a világítást:
igen

A kerti napernyő elengedhetetlen kellék a forró napokon való pihenéshez, akár a kertben, akár az erkélyen. Napelemes LED-világítással van felszerelve, ami még kellemesebbé teszi a szabadban töltött estéket. Mindegyik bordán 5 LED-es lámpa található. A kényelmes használatot az ergonomikus fogantyú és a kurblimechanizmus biztosítja. A termék kétségtelen előnyei a szabványos méret, a félautomata kibontás és a ventilátor a jobb kényelem érdekében. Az esernyő szabadon állítható a nap állásától vagy elvárásainktól függően. 8 masszív fém bordája és a porszórtan bevont váz garantálja az esernyő stabilitását és tartósságát a passzív szélben. Az esernyő meghosszabbított karral és egy speciálisan kialakított kereszttalppal van felszerelve - így nem foglal sok helyet. A készlethez egy praktikus tároló- és hordtáska is tartozik. A huzat poliészterből készült.

 

Az napernyő könnyített alapzattal kapható.

 

JÓ TUDNI:

* Poliészter - szintetikus anyag, amely nem szívja fel jól a vizet. Nagy rugalmasság és tartósság jellemzi. Könnyen ápolható anyag, ellenáll a penésznek, gombának, molyoknak és foltoknak.

Magasság: 0.29 m
Szélesség: 0.17 m
Hossz: 1.93 m
Súly: 15.8 kg
Mennyiség: 1 db

Kollekció
Ajánlott termékek
Melyik napernyőt válasszuk?

Melyik napernyőt válasszuk?

Hamarosan itt a nyár, és mindenki azon kezd el gondolkodni, hogyan töltse kellemesen a szabadságát. Sokan döntenek úgy, hogy kirándulni mennek, de van egy olyan csoport is, amelyik inkább otthon vagy a kertben pihen.