Medence Orlando 3,66x1,07 m kiegészítők nélkül

120866,00 HUF / db 90652,00 HUF / db
Korábbi ár: 101618,00 HUF / db

Medence Orlando 3,66x1,07 m kiegészítők nélkül

Kód: 8077596

90652,00 HUF / db

A kedvezmény érvényes:
-tól: 2024-04-08 -ig 2024-06-06 23:00
A promóciós időszakon kívüli általános ár: 120866,00 HUF / db
Korábbi ár:
101618,00 HUF / db

90652,00 HUF

kosárba rakom
szállítási és fizetési módok - további információk itt

Nyomtatás

Gyártó: MARIMEX

Kód: 8077596

Elérhetőség A termék elérhető

Feladás -ig 5 munkanap

Tartozékok:
kiegészítők nélkül
Alak:
kerek
Szűrő szivattyú:
anélkül szivattyú
Átmérője (cm):
366
Magasság (cm):
107
Nyomtatás az alján:
kék
Létra:
létra nélkül
Maximális kapacitás:
10 100

Az Orlando medence egész évben nyitva tartó medence. A fürdési idény után nem szükséges szétszerelni és megtisztítani, de elég, ha megfelelően teleltetjük, és még egy évvel a fürdési szezon előtt átteleltetjük, és újra elkezdjük használni. Bárki igazán élvezheti az úszást a saját nagy medencéjében.

Az Orlando medence előnye:

  • stabil és szilárd felépítésű
  • horganyzott medencefal,
  • széles vízszint,
  • könnyű kezelhetőség.

Csak annyit kell tennie, hogy előkészíti a medence helyét, kibontja a medence szőnyegét, kicsomagolja a medencét és összeszereli. A medencét kicsomagolásától számított 120 percen belül feltöltheti vízzel. A medence falai korróziógátló acéllemezből készülnek, a medencefólia fagyálló. Javasoljuk, hogy úszás után ponyvával borítsa be a medencét. A medencefólia cserélhető - ha a medence sérült, megvásárolható pótalkatrészként.

Az egész évben használható úszómedence vonzó kialakítással és méretekkel. Az Orlando medence előnye a stabil és masszív felépítés, a horganyzott medencefal, a széles vízszint és a könnyű helyzet. Az orlando medence részben vagy teljesen a földbe süllyeszthető. Vízmennyiség - 10,1 m3.

Medencefólia:
Puha PVC-ből, kék színben. A padló és a fal vastagsága 0,225 mm. A minőségi kivitelezés biztosítja a medence hosszú távú problémamentes használatát.A minőségi kivitelezés biztosítja a medence hosszú távú problémamentes használatát.

Szűrés csatlakoztatása:
A medencében vannak kijáratok a homok és a patron szűrésének összekapcsolására. Ehhez a típushoz a ProStar 4 homokszűrés beszerzését javasoljuk, a szűréshez további homokkitöltést kell vásárolni.

Orlando medence csomag alkatrészek :

  • bazén Orlando (acél fal, fólia és díszlécek )
  • használati utasítás
  • a medence építéséhez szükséges kis szerelési anyag (sínek, csatlakozók stb.).

Telepítési útmutató :

Ellenállóképesség

Az Orlando medence szilárd acéllemezekre feszített fóliából áll. Ezáltal rendkívül stabil és ugyanakkor ellenálló a mechanikai sérülésekkel szemben.

Süllyesztés lehetősége

A medence részben vagy teljesen a földbe süllyeszthető, ha a helyszín tereprendezésére vonatkozó szakmai irányelveket betartják. Ez egy parkosított kert benyomását kelti a talaj megbolygatása nélkül.

Egész évben használható megoldás

Az építési jellemzőknek köszönhetően a medence egész évben a kertben marad. Télen a vizet csak részben engedik le, a tartozékokat lekapcsolják, és a medencét fertőtlenítőszerekkel téliesítik.

Magasság: 1.1 m
Szélesség: 0.38 m
Hossz: 0.38 m
Súly: 40 kg
Mennyiség: 1 db

Kollekció
Ajánlott termékek
Mi az a gyepszellőztetés?

Mi az a gyepszellőztetés?

A gyepszellőztetés egy olyan folyamat, amelynek célja a gyep egészségének és minőségének javítása a talajra nehezedő nyomás megszüntetésével, valamint a levegő, a víz és a tápanyagok fűgyökerekhez való áramlásának elősegítésével. Ez egy fontos karbantartá

Hogyan készítsünk rovarházat? Egyszerű rovarház projekt

Hogyan készítsünk rovarházat? Egyszerű rovarház projekt

A rovarok rendkívül fontos szerepet játszanak az ökoszisztémában. Nemcsak beporozzák a növényeket, hanem a biológiai egyensúly fenntartásához is elengedhetetlenek. A környezetünkben élő rovarpopuláció támogatása érdekében érdemes speciális házakat létreho

Tó vízeséssel - inspiráció

Tó vízeséssel - inspiráció

A kertben lévő vízjátékok sajátos mikroklímát teremtenek, változatossá teszik a kert megjelenését és bájt kölcsönöznek neki. Tökéletesen illeszkednek a növény- és virágkompozíciókhoz. Azonban nem mindenkinek van hely a kertjében egy hatalmas tónak és...

Kerti pad projekt

Kerti pad projekt

A kerti bútoroknak nem kell mindig unalmasnak és kiszámíthatónak lenniük. A barkácsáruházakban kapható bútorok közül sokan hasonlítanak egymásra, és az egyetlen egyértelmű különbség, amit észrevehetünk közöttük, a színek. Ezért szeretnénk inspirálni...

Hogyan lehet elrejteni egy szemeteskukát a kertben

Hogyan lehet elrejteni egy szemeteskukát a kertben

A kertben teljesen véletlenszerű helyeken elhelyezett, ráadásul jól látható szemetes vagy színes hulladékgyűjtők rémálomnak számítanak. Sokan azonban nem tudják, hogy nagyon könnyű elrejteni vagy kidekorálni egy szemetest. A kerti dekorációk...