Medence Florida 3,05x0,91m tartozékok nélkül - átlátszó

66264,00 HUF / db 49700,00 HUF / db
Korábbi ár: 53524,00 HUF / db

Medence Florida 3,05x0,91m tartozékok nélkül - átlátszó

Kód: 8077593

49700,00 HUF / db

A kedvezmény érvényes:
-tól: 2024-04-08 -ig 2024-06-06 23:00
A promóciós időszakon kívüli általános ár: 66264,00 HUF / db
Korábbi ár:
53524,00 HUF / db

49700,00 HUF

kosárba rakom
szállítási és fizetési módok - további információk itt

Nyomtatás

Gyártó: MARIMEX

Kód: 8077593

Elérhetőség A termék elérhető

Feladás -ig 5 munkanap

Tartozékok:
kiegészítők nélkül
Alak:
kerek
Szűrő szivattyú:
anélkül szivattyú
Átmérője (cm):
305
Magasság (cm):
91
Létra:
létra nélkül
Maximális kapacitás:
5 200

ÚJDONSÁG a szlovák piacon - a Florida föld feletti medencevonal meghosszabbítása egy másik érdekes kialakítással - ÁTLÁTSZÓ (átlátszó falak). Kiegészítők nélkül. A medence teljes vízmennyisége 5,2 m3.

A Florida medence előnye:

  • jó ár,
  • könnyű karbantartás,
  • szerkezeti stabilitás,
  • széles vízszint,
  • könnyű kezelhetőség.

Csak annyit kell tennie, hogy előkészíti a medence helyét, feltekeri a medence szőnyegét, kicsomagolja a medencét, összeállítja a tartószerkezetet, amelyre a medencefóliát ráhelyezték. A medence kipakolásától számított 30 percen belül feltöltheti vízzel. A medenceidény befejezése után a medencét meg kell tisztítani, le kell üríteni és száraz, fagymentes helyen meg kell tisztítani. A megfelelő karbantartás meghosszabbítja a medence élettartamát. Javasoljuk, hogy úszás után ponyvával borítsák be a medencét.

Szűrés csatlakoztatása:
Kínálatunkból bármilyen patront vagy homokszűrést csatlakoztathat a medencéhez. A medence falán 32 mm átmérőjű (5/4 ") átjárókat készítünk a szűrő csatlakoztatásához.

A homok- vagy patronszűrés csatlakoztatásához meg kell vásárolni:

  • 6 db medence tömlő
  • 1db telepítő készlet

Florida medence csomag alkatrészek:

  • bazén Florida
  • használati utasítás
  • tömítések a medencefal átmeneteibe
  • 1 készlet medencefal átmenet

 

Bazén Florida sa radí medzi veľmi obľúbené nadzemné bazény v Českej republike. Kúpanie vo vlastnom veľkom bazéne si môže dopriať naozaj každý. Prednosťou bazéna Florida je výhodná cena, ľahká údržba. stabilita konštrukcie, široká hladina vody aj ľahké sprevádzkovanie. Stačí len pripraviť miesto na bazén, rozvinúť bazénovú podložku, bazén rozbaliť, zostaviť podpernú konštrukciu, na ktorú sa navlečie bazénová fólia. Od vybalenia bazéna môžete do 30 minút napúšťať vodu. Bazén je nutné po skončení bazénovej sezóny vyčistiť, vypustiť a upratať na suché, nemrznúca miesto. Správnou údržbou predĺžite životnosť bazéna. Odporúčame bazén po kúpaní zakrývať krycou plachtou.

Bazénová fólia:

Laminovaná fólia bazéna Florida je trojvrstvová, vystužená polyesterovou tkaninou. Kvalitné spracovanie zabezpečí dlhodobé bezproblémové užívanie bazéna. Hrúbka steny: 0,57 mm, hrúbka dna: 0,28 mm.

Használati utasítás :

Könnyű összeszerelés

A Florida medence az ingatlan szerkezeti átalakítása nélkül is felállítható. Csak a tartószerkezetet kell megépítenie, és a medencebélést kell ráfeszítenie. A medence kicsomagolásától számított egy órán belül meg lehet tölteni a vízzel.

Stabilitás és méret

A medence burkolatát egy masszív fémszerkezet támasztja alá, ami lehetővé teszi a medencék nagy méretben történő gyártását. A széles vízfelület így elegendő helyet biztosít az úszáshoz.

Szezonalitás

A medence csak a fürdőszezonban van a kertben. Amint beköszönt a tél, felszabadul a hely a kertben más tevékenységek számára. Ennek eredményeképpen minden nyáron könnyedén máshová állítható fel.

Kollekció
Ajánlott termékek
Kerti pad projekt

Kerti pad projekt

A kerti bútoroknak nem kell mindig unalmasnak és kiszámíthatónak lenniük. A barkácsáruházakban kapható bútorok közül sokan hasonlítanak egymásra, és az egyetlen egyértelmű különbség, amit észrevehetünk közöttük, a színek. Ezért szeretnénk inspirálni...

Hogyan készítsünk rovarházat? Egyszerű rovarház projekt

Hogyan készítsünk rovarházat? Egyszerű rovarház projekt

A rovarok rendkívül fontos szerepet játszanak az ökoszisztémában. Nemcsak beporozzák a növényeket, hanem a biológiai egyensúly fenntartásához is elengedhetetlenek. A környezetünkben élő rovarpopuláció támogatása érdekében érdemes speciális házakat létreho

Hogyan rendezzünk be a kertet? Mit és mikor kell elültetni? Tanácsot fogunk adni!

Hogyan rendezzünk be a kertet? Mit és mikor kell elültetni? Tanácsot fogunk adni!

A gyönyörű kert berendezése nem igényel hivatásos kertészt. Magunk is megtervezhetünk és berendezhetünk egy háztájt a ház vagy egy nagy telek mellett, ha van elegendő időnk, kész ötleteink és vágyuk megvalósításukra.Hogyan kell...

Hogyan kell gondozni a kertet ősszel

Hogyan kell gondozni a kertet ősszel

A nyár lassan a végéhez közeledik. A rózsabokor vörösbe borul a kissé sárguló levelek között, a kertben őszi virágok, gyógynövények és növények illata terjeng, a fák között megcsillannak az indián nyár pókhálói. Bár még mindig élvezzük a kellemes nyári...

Mi az a gyepszellőztetés?

Mi az a gyepszellőztetés?

A gyepszellőztetés egy olyan folyamat, amelynek célja a gyep egészségének és minőségének javítása a talajra nehezedő nyomás megszüntetésével, valamint a levegő, a víz és a tápanyagok fűgyökerekhez való áramlásának elősegítésével. Ez egy fontos karbantartá