Matrac Rodeo Drive Sublime 180x200 H4 táskás

249220,00 HUF / db

Matrac Rodeo Drive Sublime 180x200 H4 táskás

Kód: 7312486

249220,00 HUF / db


249220,00 HUF

kosárba rakom
szállítási és fizetési módok - további információk itt

Nyomtatás
Szín
biały
Méret (cm)

Gyártó: MERKURY MARKET

Kód: 7312486

Elérhetőség A termék elérhető

Feladás -ig 5 munkanap

Szín:
fehér
Hossz [cm]:
200
Szélesség (cm):
180
Súly (kg):
53
Magasság (cm):
31
További információ:
hengerelt matrac
Fekvőfelület (cm):
180x200
Termék típusa:
zsákrugós matracok
Kárpit anyag:
matracszövet
Matrac keménysége:
kemény

A sublime rodeo drive matrac egy igazi gyöngyszem a zsebmatracok kategóriájában. Az igényes vásárlók számára, akik értékelik a kivételes kényelmet és az exkluzív alvást, ez a matrac a legfinomabb anyagok, az innovatív design és a kiváló technológia kombinációja.
A sublime rodeo drive matrac egyik fő jellemzője a kasmír huzat, amely nemcsak fényűzően néz ki, hanem rendkívül kellemes tapintású is. Ezen kívül a kasmír antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, ami segít megőrizni a matrac higiéniáját, ami fontos az egészséges és kényelmes alváshoz.
Ennek a matracnak egy másik előnye a két habréteg mindkét oldalon, ami hozzájárul a fokozott alvási kényelemhez és a test alakjához való alkalmazkodáshoz, ami különösen fontos az alvásproblémákkal küzdő emberek számára.
A 7 keménységi zónával rendelkező zsebrugók egy másik előnye ennek a matracnak, amely megfelelő alátámasztást biztosít a különböző testrészeknek, mint például a fej, a vállak, a hát, a medence, a combok, a térdek és a lábak. Ennek eredményeként a felhasználó kényelmes és pihentető alvást élvezhet.
A h4 keménység egy másik fontos jellemzője ennek a matracnak, amely különösen fontos azoknak, akik alvás közben az erős alátámasztást kedvelik. A 31 cm-es magasság az utolsó részlet, amely befolyásolja az alvási kényelmet és a matrac általános minőségét.
Röviden, a sublime rodeo drive matrac egy olyan luxus zsebmatrac, amely a kiváló minőséget, kényelmet és technológiát egyesíti, hogy felhasználóinak kényelmes és pihentető alvást biztosítson.

Matrac rétegek:

  • antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező kasmír huzat
  • kárpitanyag
  • komfort hab a huzatban 2,7 cm
  • 4 cm-es komfort hab
  • zsebrugók 7 keménységi zóna
  • 4 cm-es komfort hab
  • komfort hab a huzatban 2,7 cm
  • kárpitanyag
  • antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező kasmír huzat

 

Tulajdonságok:

  • antibakteriális
  • megfordítható
  • puha tapintású
  • fogantyúk a matrac oldalán
  • feltekerhető matrac
  • keménység H4 kemény
  • 7 zónás zsebrugórendszer
  • szegélyezés
  • magasság 31 cm
  • zsebrugók

A hengerelt matracok kibontása - fontos iránymutatások a kényelem és a tartósság érdekében

A számos előny ellenére, mint például a könnyebb szállítás és a különböző méretek, van egy fontos feladat, amit figyelembe kell venni - a matrac kicsomagolása közvetlenül a szállítás után. A rollaway matracokat a szállításhoz feltekerik, de ebben a formában nem hosszú távú tárolásra szánták őket, ami sérüléshez és a kényelem elvesztéséhez vezethet. Ezért javasoljuk, hogy a matracot a kiszállítás után azonnal csomagolja ki, és legalább 48 órán keresztül hagyja használatlanul és tehermentesen, hogy a matrac elérje teljes méretét és kényelmi tulajdonságait. Bár a matrac megfelelő körülményeinek biztosítása kihívást jelenthet, ezeket a tippeket azért adjuk, hogy Ön élvezhesse a kényelmet és elégedettséget a vásárlással.

Kollekció
Ajánlott termékek
Peach Fuzz - Pantone szín 2024-re

Peach Fuzz - Pantone szín 2024-re

A Pantone Intézet kulcsszerepet játszik a színek és a dizájn területén, a divattól a grafikai tervezésig minden területen meghatározza a trendeket.

Hogyan rendezzük be a belső tereket finn stílusban?

Hogyan rendezzük be a belső tereket finn stílusban?

A finn stílusú belsőépítészet tele van harmóniával, természetességgel és minimalizmussal, ami tökéletesen tükrözi a finnek békés és természetközpontú életfilozófiáját. Ez a stílus nemcsak esztétikus, hanem funkcionális is, így ideális választás az egyszer

A kis előszoba elrendezése - ötletek, amelyeket érdemes használni

A kis előszoba elrendezése - ötletek, amelyeket érdemes használni

Az előszoba a legproblémásabb hely a lakásban. Általában kicsi és sötét, de folyamatosan használják. Az új épületekben az apartmanokban gyakran kombinálják a nappalival. Hogyan lehet egy kis szobát stílusosan díszíteni? Mindenesetre érdemes bevált módsze

Érdemes egy kanapét elhelyezni az ifjúsági szobában?

Érdemes egy kanapét elhelyezni az ifjúsági szobában?

Egy ifjúsági szoba kialakítása és berendezése kétségtelenül kihívást jelent, amelyhez egyensúlyt kell teremteni a funkcionalitás és a stílus között, valamint figyelembe kell venni a fiatal felhasználó egyéni preferenciáit és ízlését. Ennek a térnek nemcsa

Hangulatos és kényelmes - hálószobabútorokat választunk

Hangulatos és kényelmes - hálószobabútorokat választunk

A hálószoba a ház legszemélyesebb belső tere, és békét és kikapcsolódást nyújt. A projektek megtekintése során, például az Inspirációk fülön, észrevesszük, hogy a hálószobabútor a kínált termékek nagy része. De a legszebb ágyak, szekrények, fiókos...