Kerti bútor garnitúra 2+1+1 fehér/bézs

62013,00 HUF / ks

Kerti bútor garnitúra 2+1+1 fehér/bézs

Kód: 8032486

62013,00 HUF / ks


62013,00 HUF

kosárba rakom
szállítási és fizetési módok - további információk itt

Nyomtatás

Kód: 8032486

Elérhetőség A termék elérhető

Feladás -ig 5 munkanap

Méretek kanapé:
124x64x78 cm
Ülőhelyek száma :
4
Párnákkal együtt:
igen
Párnák színe:
bézs
Bútor színe:
biały
Munkalap anyaga:
edzett üveg
Keret anyaga:
fém
Asztal a szettben:
igen
Dohányzóasztal a sazettben:
igen
Fotel a szettben:
igen
Szeretnél kávézni a kertben? A 2+1+1 kerti bútor garnitúrával üveglapos alacsony dohányzóasztallal pihenhet és élvezheti a gyönyörű időt. A 2+1+1-es kerti bútorkészlet egy kanapét, két fotelt, egy asztalt és párnákat tartalmaz. A bútorok fémből és technorattanból készülnek, amelyek tartósak és ellenállnak az időjárás viszontagságainak. A bútor fémváza fehér színű, ami könnyedséget és eleganciát ad neki. A technorattan és a párnák bézs árnyalatúak, ami hangulatos és harmonikus légkört teremt.
 
A kanapé és a fotelek kényelmesek és kényelmesek, köszönhetően a párnáknak, amelyek a legmagasabb szintű kényelmet nyújtják. A kanapé és a fotelek technoratán háttámlákkal is rendelkeznek, amelyek karaktert és stílust kölcsönöznek.
 
Az asztal alacsonyan edzett üveglappal rendelkezik, amely elegáns, tartós és könnyen tisztítható. Az asztallap téglalap alakú, és elegendő felületű kávé, sütemény vagy virágok elhelyezéséhez. Az asztalon négy fehér fémláb is található, amelyek stabilitást és kényelmet biztosítanak.
 
A 2+1+1-es, üveglappal ellátott, alacsony dohányzóasztallal ellátott kerti bútorkészlet tökéletes a kertbe, teraszra vagy erkélyre, ahol kellemes pillanatokat tölthet el családjával vagy barátaival. A bútorok könnyen összeszerelhetők és mozgathatók, így tetszés szerint elrendezheti. A 2+1+1 kerti bútor garnitúra alacsony dohányzóasztallal, üveglappal kiváló választás azoknak, akik értékelik a kényelmet, az eleganciát és a minőséget. Rendeljen még ma egy 2+1+1 kerti bútorkészletet alacsony dohányzóasztallal, üveglappal, és élvezze a kerti bútorok szépségét és funkcionalitását.
Kollekció
Hogyan kell ápolni a fonott bútorokat?

Hogyan kell ápolni a fonott bútorokat?

Mindenki azt szeretné, ha a megvásárolt berendezés esztétikus és hosszú ideig működőképes lenne. A gondozott, megfelelően tisztított és karbantartott bútorok hosszabb ideig megőrzik esztétikus megjelenésüket, ezért érdemes egy pillanatra odafigyelni a tis