Exkluzív padlólista LED LB3 fehér 2m

5847,00 HUF / db

Exkluzív padlólista LED LB3 fehér 2m

Kód: 5670006

5847,00 HUF / db Egységár: 2923,50 huf / bm


5847,00 HUF

kosárba rakom
szállítási és fizetési módok - további információk itt

Nyomtatás

Gyártó: FOGE

Kód: 5670006

Elérhetőség A termék elérhető

Feladás -ig 10 munkanap

Szegélylécek laminált panelekhez:
igen
Szegélylécek vinil panelekhez:
nem
Szegélylécek fa panelekhez:
igen
Szegélylécek rugalmas burkolatokhoz:
nem
Szegélylécek szőnyeg fedésékhez:
nem
Magasság (mm):
100
Stilus:
modern
Színskála:
Nagyon világos
Szerelési rendszer:
csat/kötődés
Lakberendezési tárgyak:
fehér
Hossz (mm):
2000
Szín:
fehér
Anyag:
MDF
Vastagság (mm):
30
Súly (kg):
4
Felület:
félig matt

LED padló szegályléc fehér, félig matt

 

Fehér, félig matt MDF szegálylécek LED világítással történő felszereléshez. A fehér MDF szegálylécek használata mindenekelőtt tökéletesen kiegészíti a belsőépítészetet - esztétikus és elegáns, mind a modern, mind a retro belső terek számára alkalmas. Az LB LED lecek olyan szegálylécek gyűjteménye, amelyek lehetővé teszik a LED világítás telepítését, hogy a belső tér egyedi karaktert kapjon. A padlóvilágítás mind a hosszabb falakon (például egy nagy nappaliban, vagy a folyosón ), mind a nyitott helyiségekben (stúdióban) és hálószobákban működik. Az LB szegálylécek használatának köszönhetően a LED szallag nem lesz látható, és a ragyogás visszaverődik a padlótól, hangsúlyozva például a panelek szerkezetét. A megfelelően megválasztott világos szín (meleg, hideg vagy semleges) lehetővé teszi a belső tér stílusának hangsúlyozását. A LED-szalagok használatának köszönhetően megvilágíthatjuk az otthoni kommunikációs útvonalakat, vagy hangulatosá tehetjük a gyermekszobát, és a háttérvilágítás nem zavarja a gyermek alvását, éjszaka kényelmet nyújt számára, és gyakran lehetővé teszi, hogy könnyebben elaludjon.

 

Ezeknek a szegályléceknek gyakorlati funkciójuk is van - elrejtjik maguk mögött a kábeleket, lefedik a fal és a laminált padló közötti tágulási hézagokat.

Könnyű telepítés (kétféleképpen - bilincsek vagy ragasztó segítségével), a szegályléc 45 fokos szögben történő vágásának lehetősége vagy a sarkokban történő felületkezelés lehetővé teszi a szegályléc önálló felszerelését.

 

Tartós és mechanikus sérüléseknek ellenálló LED-háttérvilágítású díszlécekkel változtathatja meg otthonának belső terét.

 

* A LED-szalag külön megvásárolható

Magasság: 0.1 m
Szélesség: 0.03 m
Hossz: 2 m
Súly: 3.5 kg
Mennyiség: 1 db

Kollekció
Ajánlott termékek
Mi az, amin nem szabad spórolni a belsőépítészet befejezésekor?

Mi az, amin nem szabad spórolni a belsőépítészet befejezésekor?

Egy ház vagy lakás belső terének befejezésekor érdemes megfontolni, hogy a tartós, esztétikai és funkcionális hatások elérése érdekében mely elemekbe érdemes többet befektetni. Bizonyos szempontokon való spórolás alacsonyabb minőségű kivitelezéshez és kés

Padlók, amelyek 2024-ben gyönyörködtetnek minket

Padlók, amelyek 2024-ben gyönyörködtetnek minket

2024-ben a fapadló még mindig az egyik legkívánatosabb megoldás a belsőépítészetben. Időtlen eleganciájuk, természetes bájuk és tartósságuk miatt számos lakberendezési stílusban népszerűek.