Kádparaván a fürdőszoba kialakításában káddal és zuhanyzóval

11.02.2023

A modern fürdőszobák lehetővé teszik a zuhanyzást és a hosszú, pihentető fürdőt is. Az ilyen megoldások - zuhanyzós kádak - egyre népszerűbbek, és maximális funkcionalitást biztosítanak a fürdőszobában, miközben helyet takarítanak meg a helyiségben.

Egy ilyen megoldással gyakran nehéz megvédeni magát a fürdőszobában a fröccsenéstől. A megfelelő kiegészítők biztosan segíthetnek! Tudja meg, hogyan lesz hasznos a kádparaván, hogyan válasszon egyet a fürdőszobájába, és miért érdemes ezt a terméket választani.

Üzletünkben többféle kádparavánt kínálunk Önnek. Választékunkban nemcsak a termék anyagát, hanem megjelenését és méretét is könnyen kiválaszthatja.


Ebben a cikkben:

1. Milyen helyzetekben tökéletes a kádparaván?

2. Hogyan válasszunk fürdőszobai paravánt a fürdőszobába?

3. Miért érdemes kádparavánt választani?



Milyen helyzetekben tökéletes a kádparaván?

A kádparaván olyan termék, amelyet elsősorban arra terveztek, hogy csökkentse a zuhanyzás közben kifröccsenő víz mennyiségét. Egy zuhanyzós kádban ez a probléma nagyon gyakran előfordulhat - az alacsony kádfalak nem tartják meg jól a vizet, és a helytelen zuhanyzás miatt a víz különböző irányokba fröccsen.

Egy kádparaván megvédi a fürdőszobát a fröccsenő víztől, és sok időt takarít meg a tulajdonosnak, amelyet egyébként a takarítással kellene töltenie. A kádparaván szintén jó módja annak, hogy magánéletet és intimitást biztosítson a mosakodni vágyóknak, akár zuhanyoznak, akár hosszú fürdőt vesznek.

A paravánok lehetnek átlátszóak vagy homályosak, a boltunkban található széles választék biztosítja Önnek a megfelelő termékeket és a különböző típusú fürdőparavánokat.

Hogyan válasszunk fürdőszobai paravánt a fürdőszobába?

A fürdőszoba elrendezésének nemcsak praktikusnak, hanem esztétikusnak is kell lennie. A kádparavánok széles választéka lehetővé teszi, hogy olyan terméket válasszon, amely könnyen alkalmazkodik az adott fürdőszoba elrendezéséhez. Ezért jól kell választania egy olyan kádparavánt, amely szépen mutat a fürdőszobában.

A kádparavánok általában tömör fémkeretből és a keretre függesztett üvegből vagy műanyagból készülnek. A keret különböző színű lehet, és lehet fényes vagy matt. A keret színének és színtelenségének illeszkednie kell a fürdőszobai szerelvényekhez vagy a kád vagy a zuhanyzó dekoratív jellemzőihez. Ezáltal az elrendezés egységesebbnek fog tűnni. Így ha a kádcsaptelep ezüstszínű és fényes, akkor válasszon ezüstszínű fényes kádparaván-keretet.

A praktikus kádparavánnak dekoratív funkciója is lesz a fürdőszobában, ezért vonzza a figyelmet, esztétikus elemnek kell lennie, amely jól mutat a belső térben, bár mindenekelőtt praktikusnak kell lennie. Nemcsak a keret lesz fontos, hanem a töltőanyag is, a deszka, amely a vízcseppeket hivatott megállítani. Választhat egyszerű modelleket vagy dekoratívabb termékeket.

Válasszon valamit az Ön preferenciáinak megfelelően, széles választékunkban ez egyszerű. Természetesen az esztétika nem minden. Egy kis fürdőszobában egy kis termék fog működni, de olyan, amely hatékonyan véd a fröccsenő víz ellen. Ha nagyobb fürdőkádat vásárol, akkor megfelelően széles terméket vásárolhat. Ne feledje, hogy a fürdőhöz megfelelő hozzáférést kell biztosítani, ezért a képernyő nem fedheti le a fürdőbe való belépés teljes területét.

Ha azonban ragaszkodik egy ilyen megoldáshoz, válasszon szárnyas paravánt, amely látványosan körbetekeri a kádat, és ki is nyílik, hogy be tudjon szállni a zuhanyzóba. Az egyrészes, toló- vagy harmonikaszerű paravánok jobban működnek egy kis fürdőszobában. A kötény funkcionális megoldás, de mindenképpen mérje le a kád méreteit, és a megvásárolt kötényt illessze hozzá. A köténynek is illeszkednie kell a kád alakjához.

Miért érdemes kádparavánt választani?

Egy jól felszerelt és praktikus kádparaván lehetővé teszi, hogy élvezze fürdőszobája teljes funkcionalitását. A kád lehetőséget ad egy pihentető, hosszú fürdőzésre, a paraván pedig megvédi a fürdőszobát a fröccsenő víztől egy gyors zuhanyzás során. Ezért tökéletes megoldás a fürdőszobai helyiségek berendezéséhez. Sok fürdőszobatulajdonos egyetért abban, hogy egy kádparaván növeli a fürdőszobájuk funkcionalitását.

A kínálat igazán széles, így minden fürdőszobába, még a kis fürdőszobákba is könnyen találhat valamit. A megfelelő típusú kádparaván növeli az ergonómiát és javítja az esztétikát. A kádparaván mindenekelőtt a fürdőszoba tisztaságáról gondoskodik. Mivel a víz nem fröccsen mindenhová, és csak a nedves zónában marad, sokkal könnyebb tisztán tartani a helyiséget. Ez egy praktikus megoldás, amely funkcionális módon rendezi be a teret.

A nagy és a kis fürdőszobák egyaránt felszerelhetők kádparavánnal. Egy jól megtervezett, befejezett és berendezett fürdőszoba egyike lesz azoknak a helyiségeknek, ahol kellemes lesz időt tölteni. A kádparaván különböző stílusban berendezett fürdőszobák eleme lehet, például retro, modern, skandináv vagy klasszikus.

 


 

Merítsen ihletet!!!


Milyen fürdőkádat válasszunk a fürdőszobába? Segítünk a megfelelő választásban


Melyik fürdőszobatervezőt válasszam? 11 ingyenes eszköz az internetről


Zuhanyzó vagy kád. Melyik a jobb a társasházi fürdőszobában?


 

vissza