Szekrény Snow 01 S 47 cm fényes fehér/alpesi fehér

42512,00 HUF / db

Szekrény Snow 01 S 47 cm fényes fehér/alpesi fehér

Kód: 3310259

42512,00 HUF / db


42512,00 HUF

kosárba rakom
szállítási és fizetési módok - további információk itt

Nyomtatás

Gyártó: MERKURY MARKET

Kód: 3310259

Elérhetőség A termék csak megrendelésre

Feladás -ig 21 munkanap

Szélesség (cm):
50
Magasság (cm):
197
Mélység (cm):
54
Alak:
egyenes
Ajtók:
klasszikus ajtók
Ajtók száma:
egyajtós
Fiókok száma :
nem alkalmazható
Tükör:
tükör nélkül
Szín:
fehér
Az ajtó felületének kezelése:
fényes
Ajtók konstrukciója:
laminált faforgácslap
Kiegészítő készlet:
polc + rúd
Stilus:
modern
Súly (kg):
44
Termék típusa:
szekrény

A tökéletes megoldást keresi hálószobájába vagy gardróbjába? A SNOW rendszer a megfelelő ajánlat az Ön számára. A kollekciót a jó stílust és a funkcionalitást értékelő vásárlók számára hoztuk létre. A gardróbszekrények nagy választéka lehetővé teszi, hogy megfelelően alakítsa ki a helyét, és az örökös tárolóhelyhiány a múlté lesz otthonában. Mindez a gardróbszekrények gazdag felszereltségének köszönhető, számos polccal, fiókkal és rúddal, ahol könnyedén felakaszthatja a ruhákat, elrejtheti az apróbb tárgyakat, és minden szekrényhez lehetőség van egy bővítmény megvásárlására, amely biztosítja, hogy minden dolgát egy helyen tárolja.
A SNOW rendszer két színben kapható: fényes alpesi fehér és tölgy Wellington, grafit elemekkel, matt kivitelben. A szekrények klasszikusan nyíló ajtókkal és finom, nem feltűnő fogantyúkkal rendelkeznek. A bútor kiváló minőségű, karcálló, laminált forgácslapból készült, ABS élekkel, ami hosszú évekig tartósságot és funkcionalitást garantál. A kollekció másik előnye, hogy a szekrények görgősínes fiókokkal vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a fiókok könnyű nyitását és zárását. A SNOW rendszer több szekrényének kombinálásával egy hatalmas szerelvényt hozhat létre, amely látszólagos masszivitása ellenére könnyedséget és eleganciát kölcsönöz a helyiségnek, köszönhetően az ajtók modern színeinek és kivitelének. Válassza a minőséget és a funkcionalitást - válassza a SNOW bútorokat.

 

Egyéb termékek a kollekcióból Hálószoba bútor Snow
Kollekció
Ajánlott termékek
Mit kell építeni egy komódra - dekoráció

Mit kell építeni egy komódra - dekoráció

Rengeteg ötlet van az érdekes komóddekorációkhoz. A házban mindenkinek van legalább egy polca, amelyet csodálatos figurák, virágok vagy sorba rendezett könyvek díszítenek. A komód díszei is szentimentális emléktárgyak vagy fényképkeretek. A dekorálásban..