Mutasd a kategóriákat 
Szűrés
szűrő
Árküszöb
HUF
HUF
Kézbesítés
Keresés
Rendezés:
sorba rakás
szűrő
Szuper termék
Termék a szórólapból
Akció
Kiárusítás

Porszívó a hamura 18L 2351612

9747,00 HUF / db
HUF / db
Korábbi ár:
963.00 HUF / db
Szuper termék
Termék a szórólapból
Akció
Kiárusítás

Porszívó a hamura 20l

19497,00 HUF / db
HUF / db
Korábbi ár:
1925.00 HUF / db

A hamu porszívók nagyon speciális eszközök, amelyek tökéletesen kezelik a port és hamu, amely a kandallóban a kandalló égetése után marad. Ez egy speciális eszköz, amelyet nem szabad szokásos porszívóval tisztítani, mivel a por és a hamu elpusztíthatja azt.

Hogyan válasszunk porszívót a kandallóhoz?

Ha mérlegelni szándékozik egy hamu porszívó vásárlását, gondoljon rá, hogy jobb-e számunkra egy zsákos vagy zsák nélküli porszívó. Ezek a speciális eszközök alapvető elostása:

porszívók porzsákkal - alapvetően úgy tervezték, hogy hasonlítsanak a szokásos porszívókhoz. A különbség az, hogy jobb szűrők javítják őket. Ezek meglehetősen sokoldalú és rendkívül praktikus eszközök. Ezek azonban kissé kevésbé hatékonyak, mint a zsák nélküli porszívók. Másrészt elmondható, hogy a porzsák eltávolítása sokkal könnyebb, mint a porszívó belsejének tisztítása zsák nélkül.

Hamuporszívó - Merkury Market
 

Zsák nélküli porszívók - működésük ugyanazon a megoldáson alapszik, mint egy ciklon porszívó. Kitűnő a hamu és még a kis por gyűjtésében is. Szinte 100% -ban megakadályozza az újrahasznosítást. Probléma lehet azonban a tartály tisztításával, amelyben a por és hamu felhalmozódik. Ezen kellemetlenségek ellenére a professzionális porszívók többnyire zsák nélkülik. Ennek oka az, hogy hatékonyabbak és jobban eltávolítják a szennyeződéseket.

Kiderült, hogy a hamu-porszívók használatát nem kell annyira korlátozni. Megbírkóznak az építési porral, valamint a kandalló tisztításával, ami túl nehéz lehet a szokásos porszívók számára. Kandalló porszívókat is használhat a szén-dioxid és a szilárd tüzelésű kemencék tisztításához. Az ilyen típusú berendezések néhány modellje eltávolíthatja a szennyeződéseket a vízből és a nedvességet is.

A hamu porszívó speciális berendezés. A Merkury Market online áruházban elegendő eszköz van, amelyek különböző felhasználási lehetőségekkel rendelkeznek. Kínálunk pontos mérő-, homlokzati és pneumatikus szerszámokat is.